2014. november 3., hétfő

Szállnak a darvak


Ahogy ezt a hírt olvastam azonnal beugrott ez a régesrégi dal. A cikket elolvasásra és a sok képet megnézésére ajánlom, közben hallgasd a zenét !


8 megjegyzés:

  1. Csak a posztod címét olvastam el és már dúdoltam is!:))) Kösz!

    VálaszTörlés
  2. Csodás képek, jó lenne személyesen is megélni őket odahaza, mikor gyülekeznek.

    (Amikor linket szúrsz be, be tudod állítani, hogy az egy új ablakban jelenjen meg. Így nekünk akik azt megnézik párhuzamosan jelenik meg a blogod mellett és akkor kényelmesen tudjuk kommetelni ill. a másik cikket olvasgatni. Ha ezt nem állítod be, akkor az új oldal "eltünteti" a blogodat, amit újra meg kell nyitnunk.)

    VálaszTörlés
  3. jé, ezt nem is tudtam Kavics (meg kell tanulnom)
    bocsánat

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a képek és a zene is. Nagyon élveztem és köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm kedves soraitokat, örülök, hogy tetszett... Kavics, majd írok - mert ehhez a témához kissé "alulképzett" vagyok....

    VálaszTörlés
  6. Kavics, állj a nyíllal a linkre, jobb gomb, felajánlott menüből, katt a "megnyitás új lapon". Így az egyik ablakban a blog lesz, a másikban a belinkelt anyag. Én ezt a módszert alkalmazom és bevált.

    VálaszTörlés
  7. Köszi PZs - én is ezt, így használtam, de majd megtudakolom Kavicstól, hátha van valami egyéb lehetőség is....

    VálaszTörlés
  8. PZs, köszönöm ismerem a jobb gombos megoldást is. Szerintem egyszerűbb az új linkbe tétel az írótól, mert akkor automatikusan nyílik új ablakban. Én ezt alkalmazom, ezt szoktam meg, akiket olvasok (a többség) is így linkel. Csak egy javaslat volt részemről, azért még egyszer köszönöm a segítőszándékot. :-)

    VálaszTörlés