2014. december 19., péntek

Két óra rettenet = valóság ?

Hááááááááááááát......nem nagyon tudok mit hozzátenni ehhez.
Mondanám, havas, téli estékre ajánlom, amikor nem nagyon lehet otthonról kimozdulni - de pillanatnyilag ragyogó napsütéses az idő...Mégis ajánlom, esetleg a linket tegyétek el hóviharok idejére.
A film két órás, de nem bántam meg, hogy rászántam ennyi időt. (Itt köszönöm annak a barátomnak, aki megküldte.) Sokkal többet is elpazaroltam kevésbé jelentős dolgok megnézésére/elolvasására.
Mielőtt elindítottam a filmet megnéztem még ezt is: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/04/thrive-teljes-film-vegre-magyar.html
Érdemes a kommentekbe is beleolvasni.


4 megjegyzés:

  1. Húú, ez megint egy ingoványos talaj... Szánok időt a filmre, mert érdekel. Most csak a linkbe olvastam bele, a kommentekbe, ahol szintén ajánlott valaki egy 12 perces felvételt (https://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s)
    Már látom a "vallásos" emberek felháborodását és akkor a nacionalistákra még nem is gondoltam.
    Mindenképpen megnézem a filmet, sőt az imént említett felvétel további 4 részét is, már csak azért is, mert véleményt csak akkor tudunk mondani, ha tényeket ismerünk és mert érdekel a téma.

    VálaszTörlés
  2. Maradjunk annyiban,hogy belenéztem. Majd abba is hagytam és "rámentem" horvatholiver.blogspot.hu-ra - belehallgattam pár előadásába - stb.Kb. mindezekkel 15-20 percet töltöttem el. Véleményem : ki-ki múlassa azzal az idejét,amit jónak gondol. Más : itt egy kb. 5,5 perces anyag, nem a pletykálkodás vagy ilyesmi a lényeges benne. Esetleg ajánlom Miért hiszünk el mindent,amit hallunk? Más : jutott még eszembe a Mindentudás Egyetem tv.műsor - (bele is néztem a honlapba) - sajnos nem nagyon van benne friss anyag, nagy kár,hogy sok minden mást fontosabbnak tart a tv. (közszolgálati) -de az egy más történet lehetne.

    VálaszTörlés
  3. Elkezdtem, de nem bírom idővel, pedig érdekes! Talán holnap este folyt.köv., addig is köszi, izgalmas téma!

    VálaszTörlés
  4. Én érdekesnek és megnézésre érdemesnek tartottam. Nem sajnálom a rászánt időt.

    VálaszTörlés