2014. december 16., kedd

Meseház 45 millióért



Kaptam @x-től ezt az olvasni/néznivalót:

Szemem, szám tátva maradt – (az árát látva) ugyanakkor nagyon el tudnám képzelni magamat egy efféle kunyhóban…
Valójában fogalmam nincs, hogy egy ilyen megépítése többe kerül-e, mint egy „normális ház" – de valami azt súgja, hogy nem valószínű, hogy ez a drágább. De ha jól érzem, akkor vajon miért nem épül több ilyen ? Elképzelhető, hogy én egyedül vagyok a vágyammal, t.i. hogy szívesen élnék ilyenben ? Télen meleg, nyáron hűvös – hirtelenjében nem is tudnék olyasmit mondani, ami ellene szól.
Hát persze mindegy – nincs 45 millióm, hogy megvegyem ezt, tehát marad az álmodozás – az (egyelőre) ingyen van.


4 megjegyzés:

  1. Aranyos, nem vagy egyedül a vágyaddal. Mi is aonnal beköltöznénk, ha úgy adódna. Én sem tudok semmit mondani, ami ellene szólna (az áron kívül).
    Pár hete már keringett ama közösségi oldalon a cikk, akkor már eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha... Természetessége, ahhoz való hűsége csak imponál nekem.

    VálaszTörlés
  2. ..nekem meg attól maradt tátva szemem,szám, hogy mikor küldhettem én ezt ?- és vajon miért ? Igaz, épp' mostanában tapasztaltam meg, hogy mennyire nem emlékszem dolgokra,pl. mit-hová raktam el...bizonyos tárgyakra értve,amik nem akarnak előkerülni.
    Más : mellesleg itt vannak (régebbi) -a témához kapcsolódó épületek Dombhazak Maradjunk annyiban, hogy én már "járt utat,járatlanért " nem vállalnék.( Más se' hiányozna,mint pl. még a háztetőn is füvet nyírni... bár nem épp'ez a fő indok.)

    VálaszTörlés
  3. http://hendimedi.blogspot.hu/2014/06/hazikonk.html a kedvenc nemezes bloggerinám háza. Tőlünk 1100 km-re, Csíkszeredában épült, összefogással, az árfekvése egészen más. Így is lehet.

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom sokunk vágya egy ilyen építmény!:) Ez a bakonyai úgy gondolom - és ha jól emlékszem - a hozzá tartozó hatalmas terület és tó miatt ilyen drága.
    Hendimédiék ügyesebbek voltak! Sokat számít, ha valaki kreatív a családban, hát még ha a barátok, ismerősök is azok és vállalják a besegítést! Nagy öröm lehet!

    VálaszTörlés