2015. január 3., szombat

A net erre is jó - tévé és rádióműsorok

Kavics blogbarátném egyik bejegyzésében bukkantam az http://antennetirol.radio.at/  rádióadóra - azóta semmi más nem szól nálam, szégyenszemre még a kedvencemet, az Eviva rádiót is hanyagoltam kissé. Itt, ezen az oldalon ugyanis 40 német rádióadó között válogathatsz - egyik sem mond magyar híreket és 90 %-ban csak zenét sugároznak. Pompásnál pompásabb  műsorok - naná, hogy én a népi zenénél ragadok le mindig, de sokat hallgattam mostanában a karácsonyi dalokat is.
Ha valaki csak zenét szeretne, jó szívvel ajánlom ezt az adót !



Nem tudom - rajtam kívül - néz-e olvasóim közül valaki is német TV adókat, de ha igen, akkor ehhez is ajánlok valami igen ötleteset: http://www.tvinfo.de/tv-programm/suche  
Ezen az oldalon több szempont szerint lehet műsorokat keresni, nekem azonban a kedvencem a "20.15"  erre kattintva  egymás alatt szépen felsorolva látod az összes adót, és azt, hogy este 8.15-kor melyiken, milyen műsor kezdődik. Nem kell nekem rádióújság, se az egyes adók műsorában való kutogatás, itt szempillantás alatt az egész átlátható. 
Német TV adót nézőknek melegen ajánlom !

4 megjegyzés:

  1. Köszi az ajánlatot!
    Anno megfogadtam, hogy mindennap nézek német nyelvű TV-t, hogy ne felejtsek! Sajnos ezt eddig nem sikerült megvalósítani. Na de most az új évben?! Hátha!
    BÚÉK!

    VálaszTörlés
  2. BÚÉK nektek is Szilvi - és garantálom, nem fogsz csalódni, a zenében biztos találsz kedvedre valót. A szöveg viszont nem túl sok, ezek olyan "zene-adó-félék" legalábbis amiket én próbáltam. De híreket óránként mondanak, az is valami...

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszik az adó. :-) Néha én is ezt hallgatom a netről.

    VálaszTörlés
  4. A levélben tovább részleteztem - ezen belül van még jobb....

    VálaszTörlés