2015. január 30., péntek

No, még egyszer kedvenc témámról !



Nem bírom ki, NEM bírom ki, hogy ezt is meg ne osszam olvasóimmal. Köszönöm @x-nek, hogy felhívta rá a figyelmemet – lelkemet hájjal kenegette minden sora !
Annyira boldog vagyok, amikor tudatára ébredek: nem vagyok egyedül az érzéssel: rondák, majdhogynem nevetségesek/vagy/és/gyűlöletesek ezek a mostanában utcákra kerülő förmedvények. Jó lenne tudni, hány milliót pukkantottak el rájuk, olyan milliót, amit bizonyára lehetett volna másra is fordítani ebben a nyomorult országban.



De hogy e cikk olvasta után feldobjalak kissé benneteket, nem  csak a ronda-szobrokat-kritizáló cikkekkel örvendeztet meg @x, hanem ma ezt is kaptam:


Itt ki tudod választani azt a madarat, akinek útvonalára kíváncsi vagy, majd a következő oldalon felül „Ugrás a térképre” sorra klikkelsz, és táthatod a szádat !
Sehol se vagyunk ám hozzájuk képest – legalábbis bizonyos tekintetben….

3 megjegyzés:

  1. Majd azért vigyázz ! :-) Épp' olvastam a facebookon - a napokban - egy pécsi szobrokkal foglalkozó újságcikkben - épp' megemlítette valaki a blogod egyik írását.. (nem én ! ) - azaz ajánlotta,hogy mások is olvassák el. Szóval, nehogy most meg "csalódjanak benned !" :-) Bár statisztikát nem vezetek, valahogy érdekes (?) - szobor témával kapcsolatosan, mennyivel több a nő, akiknek nagyon nem tetszik sok minden. ( Pécsi alkotásokra értve) Viszont az is igaz,- minden relatív. Az is igaz,én meg laikus vagyok, de igyekszem hozzáértő (?) emberek vélekedésit is elolvasni.

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus ez a táblázat!!! A térképen le lehet játszani az utat, amit megtesznek a madarak. Szemléletes, nagyon tetszik! Köszi Aranyos!

    VálaszTörlés
  3. @x: én nem vagyok, műértő, hozzáértő,szakértő, semmi se. Egy pécsi öregasszony vagyok, akinek jár a szája. Nem kell engem olvasni, meghallgatni, véleményemet figyelembe venni. Ám egyelőre (!) a net még szabad (?) így hát leírom azon dolgok EGY RÉSZÉT, amit gondolok.

    Kavics: örülök, hogy tetszett, én sem ismertem, nézegettem is ma délelőtt néhány madár fantasztikus útját.

    VálaszTörlés