2022. augusztus 24., szerda

Bernina Express

Ha valaki be akarna engem fizetni, erre az útra, szóljon, hogy időben elkezdjek csomagolni. Lehet a jövő héten is. Épp ráérek.
Ja, és ha lehet első osztályú, panoráma-ablakos kocsiban szeretnék ülni.
Köszi előre is.





Biztos már százszor leírtam: valami miatt vonzódom a vonatozáshoz, a vonatokhoz. Szerencsém, hogy a tévéműsoraim között relatíve gyakran van "vonatos" - ill. tájakat bemutató, ismertető film. Ezeket mindennél jobban szeretem. Ingyen van - és majdnem olyan, mintha....
(Ám elgondolkodtam azon, mikor is utaztam utoljára vonaton...hát nem tudom, de tíz éve biztos nem....)

9 megjegyzés:

  1. Úgy felizgattál, hogy azonnal beleástam magam a mélyebb infókba!:D Ha úgy vesszük, nem is olyan drága... Lehet, hogy ezt kérem házassági évfordulónkra!:))) Próbálkozni lehet, legfeljebb nem kapom.:)

    VálaszTörlés
  2. Ami azt illeti, még ha lenne is pénzem, nem tudnék segíteni.
    DRB bank
    2003-óta vagyunk kapcsolatban velük... igaz, pénzt nem tartunk náluk,de kissé idegesít,hogy mik történtek. (Vajon az elmúlt 12 évnyi elszámolásaikban volt-e hiba ?- és ne bonyolítsam.)

    VálaszTörlés
  3. Én mint csóró nyugdíjas csatlakoznék hozzád, mint kísérő! Fantasztikus élmény lenne.

    VálaszTörlés
  4. Ha megnyerem a főnyereményt meghívlak benneteket és együtt tesszük meg az utat a Bernina Express-en.
    Csodálatos lehet!

    VálaszTörlés
  5. Hurrá ! Akkor mostantól Kavicskám neked szurkolok - menjünk együtt. Szerintem fantasztikus lenne. Bár... most képzeljétek el, hogy beszélgetni meg nézegetni is akarnánk - hát nagyon össze kellene kapni magunkat ! Legyen előbb egy ismerkedési est és másnap indulhatunk szájat-tátani ! Mit szóltok hozzá leendő útitársak ?

    VálaszTörlés
  6. Én már évek óta célozgatok a családnak, hogy a 70-ik születésnapomat szívesen ünnepelném az Orient Expresszen. Szóval próbálkozom. :-) Most jön az újra tervezés, a Bernina Expresszen.
    Pici fiamnak szondázási céllal már ma megemlítettem az új kívánságot. OK, jött a válasz, semmi gond! Szerez egy projektort, letölt egy utifilmet a netről, beülünk a fotelbe, lesz torta, rágcsa, finom bor, és indulás. :-D

    VálaszTörlés
  7. Kerestem,azt találtam,hogy Chur,St.Moritz,Tirano között jár.Első osztályon kb.:35e.Ft.Nem sok,tudom relatív.Tirano és Lugano közt nyáron busz.
    Kisbela

    VálaszTörlés
  8. PZS beveszünk a csapatba ! Bár a fiad ajánlata se kutya :-) Végül már majdnem-utazás lenne az is....
    Kisbela, köszi az infót, nem is jutott eszembe, hogy utána nézzek, annyira álombélinek tűnt a lehetőség. De - bevallom, meglepett az ár, amit találtál.Igaz persze, az utazás nem csak a vonatjegy árába kerülne....

    VálaszTörlés