2015. február 4., szerda

Nekem tetszik



Néha érzékelem, hogy a magyar „élettől” való részleges eltávolodásom (magyar rádió, tv, újság mellőzése) no meg a korommal járó viszonylagos „visszavonultság” – néha hátrányokkal jár.
Ma kaptam egy diasort  és csodálkozva néztem végig a képeket. Nem szégyellem bevallani, még nem hallottam eddig a „Neopaint” nevét – most utánakerestem, és kellemes meglepetéssel tapasztaltam, hogy történnek jó dolgok is ebben az országban.
Végre, végre valami, ami pozitív, ami fantáziára vall, ami reményt ad…
Ha más is nézelődne a témakörben, ennek az oldalnak a megnézését ajánlom.
Innen másoltam be a nekem legjobban tetszőt:


4 megjegyzés:

  1. ...hogy egy kicsit "növeljem örömödet"- akár már pár évvel ezelőtt is örülhettél volna.
    Élő tűzfalak
    És talán emlékszel, vannak még azok a "zöld tetők" ?- vagy zöld falak is... amire még én is küldtem be fotókat -iga, csak magánszorgalomból.
    Nem tudom mennyire kapcsolódik a témához ?- átküldtem egy e-mailt ökovárossal kapcsolatban (Pécs )

    VálaszTörlés
  2. A zöld-tetős/falas témára jól emlékszem, az ökováros-os anyagot megkaptam.Lehet, hogy régebben is voltak ilyenek, de hozzám most jutott el ez a hír.És mivel túl sok jó hírt nem kapok, örültem ennek.

    VálaszTörlés
  3. Pont ezt a tűzfalat szúrtam ki én is a napokban, mondhatom, bravúros! Az ablakban visszatükröződő felhők... Hihetetlen élethű! Bár több lenne belőlük!

    VálaszTörlés
  4. Tiff: egyetértek. A sok ronda és szégyellnivaló fal helyett ilyenek kellenének. Bár.... meddig maradnak ilyenek, ez is nagy kérdés...

    VálaszTörlés