2015. április 8., szerda

Kérés felugró, kéretlen oldalak megjelenése ügyében



Kedves blogolvasóim, kérlek benneteket

1. írjátok meg, hogy a blogom olvasásakor, olvasásával egyidejűleg  megjelennek-e mindenféle reklámok, ill. új ablakok ? Én, ha a sajátomat olvasom, soha semmit nem látok. Ez most Tiffanylda blogjával kapcsolatban került napvilágra,  – de nekem eddig senki nem jelezte, hogy lenne ilyen probléma.

2. ha lenne itt valaki, aki ért az ilyesmihez, mondjátok/írjátok  már meg nekem, mit lehetne ez ellen tenni ? Én teljesen analfabéta vagyok az ilyesmihez, de mások oldalát nézve/olvasva hasonló esetekben igen dühös leszek mindig. Ezt szeretném nektek megspórolni !

Segítségeteket előre is 

http://niceegirlyy.kepeslap.com/images/14547/078.jpg

17 megjegyzés:

  1. Nem tapasztalok semmi ilyesmit a blogodat olvasva,de mas blogoknal igen ,igy tudom mire gondolsz.
    Sajnos fogalmam sincs mi okozza,vagy hogyan lehet ellene tenni.

    VálaszTörlés
  2. Nálam nem ugrálnak fel reklámok, se nálad, se Tiffanyldánál.

    VálaszTörlés
  3. Nahát, jó hogy írtad, épp akartalak kérdezni!
    A Te oldalad olvasásakor nálam semmi nem jön be (másnál sem akiket én olvasok), csak TiffanyIldánál.
    Már kérdeztem is őt 2x is, de nem kaptam választ és a kérdésem sem jelent meg nála...:-(
    Le is vettem az olvasólistámról. Eleninte a nyerési és egyéb körkérdéses oldalakat még elkattintottam, de amikor már pornográfiával kapcsolatos oldalak jelentek meg, akkor töröltem.
    Nem azért mert prüd lennék :-) hanem mert köztudott, hogy sokaknak volt pénzügyi vonzatos problémája a hasonlatos oldalakból.

    VálaszTörlés
  4. Nálad még nem tapasztaltam de sajnos nálam igen, sőt több blogon Tiffanyldánál is! Nem tudom mit lehetne tenni ellene de engem is nagyon idegesít.

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, hogy mi lehet nálam, nem hiszem, hogy tehetek róla, de ha van ötletetek, mondjátok!
    Kavics, én minden megjegyzést közzéteszek, még SOSEM kellett moderálnom, egyszerűen nem jelent meg a közzététel!!! Láttam, hogy kiléptél tőlem, sajnálom.:( Lehet, hogy szerelőt kéne hívnom, de most ez a legkisebb problémám... Akit annyira zavar, tényleg lépjen ki! Elnézést a kellemetlenségért.

    VálaszTörlés
  6. Nálam ilyesmiket nem tapasztalok / - (még annak ellenére sem, hogy pl. Tiffanylda facebookozik - igaz,lehet mások is, csak én nem tudok róla.)
    Ami valamivel jobban zavar : az e-mailjeim között, minden nap van 3-4 "kéretlen levél" (üzenet) amiket még véletlenül sem nézek meg ( nem nyitom meg) - olvasatlanul törlöm. Az is igaz,automatikusan jelzi a gépem, hogy "vírusos"... vagy valami figyelmeztetést kiír.

    VálaszTörlés
  7. Nekem régebben szerelő szedte le ezeket, azóta nem merek pl. ingyen filmes oldalt megnyitni, mert rögtön bedobott vagy ötöt. Én senkinél nem tapasztaltam, nálad sem.

    VálaszTörlés
  8. Nálam sehol sem jön be semmi nem oda való, bár nem olyan régen egy reklám szűrő programot telepítettem fel.
    mmama.

    VálaszTörlés
  9. Szerencsére nálam sem jönnek a reklámoldalak. Tiffanyldánál én is tapasztaltam, hogy jönnek kéretlen reklámok, de szerencsére nem fertőzőek, és bezárhatóak.

    VálaszTörlés
  10. Néha nálam is megjelenik akaratlanúl egy reklámoldal németül, hogyan lehet pénzt befektetni (???!!) és egy elég durva pornó oldal. Ha észreveszem, rögtön becsúkom ezeket az oldalakat, de hogy honnan jönnek, én sem tudom.

    VálaszTörlés
  11. Megnyugtat a sok visszajelzés, ezek szerint nálam nem jönnek be ezek a kéretlen ablakok. Úgy tudom Tiffanylda buherált valamit most az oldalán - remélem sikerült neki ezt a kellemetlenséget megszüntetni. Köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek ! ♥

    VálaszTörlés
  12. TiffanyIda, nem gondoltam, hogy Tőled akaratlagos a dolog, csak nem tudtam, hogy érhetlek el. Ezért is gondoltam Aranyoson keresztül, de ő megelőzött. :-)
    Bejelöllek ismét, kipróbáljuk, hogy sikerült el "eltüntetni" a kéretlen oldalakat.

    VálaszTörlés
  13. TiffanyIda, bejelöltetek és nálam még rosszabb a dolog. Azonnal feljött egy játékra invitáló ablak és a mappám, ahol a saját blogom volt mellette megnyitva "eltűnt".. :-(
    Azt gondolom, hogy ez a Te beállításiddal kapcsolatos. Csak nálad van villogó reklám, sejtem, hogy ez ad lehetőséget a reklámokra.

    VálaszTörlés
  14. Nálam sosem jött semmi Tenálad Mari, , viszont Ildinél és a takarékos konyhánál/Éva/ beugrik reklám, ha megjegyzést akarok írni... De csak egyszer.... ha vissza megyek napközben már nem ugrik fel... Sajnos be kell állítani, letiltani hogy semmiféle reklám ablak ne ugorjon fel...
    Remélem nálam nem is fordul elő... mert én sem értek a géphez... csak használom...

    VálaszTörlés
  15. Kavics, dolgoztunk rajta, eltávolítottuk az oldalsávból a látogatókat számláló "táblázatot" és azóta itt rendben van. Nem jön reklám, semmi.
    Milyen villogó reklámra gondolsz? A Tiffany munkáimra? Hát ezer éve ott van... Pont most? Nem tudom.:((( Szerintem Te ne nyúlj hozzám!!!

    VálaszTörlés
  16. Rejtélyes dolgok ezek kérem - és mi meg semmihez se értünk, csak írogatjuk itt a kis blogjainkat, kommenteinket...
    Én kipróbáltam tiffanyldát, kétszer is - most nincsenek reklámok. De azt képtelen vagyok felfogni, hogy ha egyikünknél eltűnt, másikunknál (Kavics) miért maradt mégis meg...

    VálaszTörlés
  17. Én Google Chrome-ot használok, illetve a munkahelyemen Firefox-ot is, mindkettőnél van olyan bővítmény, hogy "ADBLOCK". Kb. 1 perc a telepítése és utána sehol sem láttok több reklámot.
    Pont a napokban gondoltam bele, amikor anyukámnál TV-t néztem egy fél órát, hogy mennyire megszoktam, hogy az utcán lévő óriásplakátokon kívül hozzám semmilyen reklám nem jut el.

    VálaszTörlés