2015. augusztus 18., kedd

Hát ilyen nincs



 A korral szaporodnak a „Hát ilyen nincs!”-ek ???

Van egy kedves, gyerekkori barátom, messze él tőlem. Nagyon laza a kapcsolatunk, de – legalábbis részemről szívet melengető, hiszen a gyerekkorunkat tudjuk felidézni, ha nagyritkán találkozunk – és az olyan jó !
Beteg volt  és őszintén mondom, naponta fohászkodtam a gyógyulásáért.  Nem valami nagy levélíró, de hogy a legutolsó levelemre se válaszolt, meg hogy megbeszéltünk júliusra egy találkozót és nem jelentkezett – elkezdtem aggódni érte. De olyan fokon, hogy tényleg reggel, este koncentráltam arra (imádkoztam azért), hogy valami hír érkezzen tőle/róla/felőle…

Pár napja egy reggeli „rágondolás során” elhatároztam, este nekiülök és írok már végre, mert aggaszt ez a nagy hallgatás….
És délelőtt fél 11-kor itt volt a levele, melyben megírta, hogy elmaradt találkozónkra majd csak októberben kerül sor.
Nos, ilyenkor elgondolkodom, miképp is működnek „Földön és egen” a dolgok ? Mi, mit, mikor hoz működésbe, hogyan  és miért ??
Vagy tényleg vannak véletlenek, vagy tényleg vannak csodák.

Pillangóvirág - egyik kedvencem...Sajnos nem saját kép, régóta őrizgetem, de a helyét nem tudom...

6 megjegyzés:

  1. Nem hiszem, hogy véletlenek vannak.
    Hiszem, hogy telepátia, gondolati szeretetlánc, érzelmi kémia, "kérjétek és megadatik", hasonló a hasonlót vonzza és olykor csodák is vannak (az én világomban). :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EL KELL néha gondolkodni az embernek bizonyos dolgokon. Mert valami, ha nem tudjuk "megfogni" és értetlenkedve állunk előtte, azért még létezhet....

      Törlés
  2. Olyan jó ilyeneket olvasni megható! Sok hasonló érzésben volt már részem és ez annyira jó! Sokat gondolok majd rátok hogy októberben végre találkozhassatok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi - nagyon remélem, hogy minden rendben van és tényleg létrejöhet az idei találkozónk...

      Törlés
  3. Én a férjemmel vagyok így, távol éltünk, ha hívott telefonon rögtön éreztem, valami bizseregni kezdett bennem. Eleinte azt hittem véletlen, nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy gondolom, hogy azért, mert valami ritka, vagy nem mindenkivel fordul elő, attól még létezhet.

      Törlés