2015. augusztus 15., szombat

Kényes téma





Egyik kis barátnőm a Budai vám közelében lakik. Nem ez Pécs legelegánsabb városnegyede. A Komlói úti régi bányászlakásokba sem a város előkelőségei laknak. De hogy mi megy itt évek óta  éjjel-nappal – az tényleg észbontó. És nem mondanám, ha nem láttam volna. Fiatal lányok sétálnak le-fel, néha ajánlataikat is kiabálva, gyakran kézzel-lábbal mutogatva, autósokra lesve.
Aztán a fuvar végeztével a sarki tízemeletes utáni első négyemeletesbe mennek be – majd hamarosan már újra sétálnak le s fel.
(Mellesleg nem értem, hogy ezen a soron, az alsó két négyemeletes kivételével MINDEN házat felújítottak már – ezekről meg hámlik a vakolat, lassan leszakadnak az erkélyek – de a qrvknak így is jó - és ez különben is más téma. Ez egyébként a t. városvezetést minősíti – mert ezek „tanácsi” lakások, nem magántulajdonúak.)

És akkor ma olvasom az alábbi cikkeket:
O.K. lekapcsolják, megbüntetik a lányokat…..
De kéremszépen mi lesz azokkal a hülye macsókkal, akik felveszik őket ?  Hát, ha senki nem állna meg nekik, akkor a lányok se lennének itt !!!
Én, a rendőrök helyében a pasikat büntetném….de azt hiszem erre a hírre várhatok.

A képet innen hoztam, http://www.pecsiujsag.hu/helyi-hireink/megint-begyujtottek-a-rendorok-ket-prostit-a-komloi-utrol  ebben az egy évvel ezelőtti cikkben is ugyanazt írták, amit a mostaniban. SEMMI nem változik ezen a téren…

6 megjegyzés:

  1. Miért lenne kényes téma ? ( Úgy emlékszem több ezer éves a történet ?- )
    Nem hinném, hogy valaha bárkinek is sikerülne megszüntetnie.
    Vannak jogszabályok,- (törvény, stb.) - meg ilyesmik Szexmunkasok Érdekvédelmi Egyesülete
    (Olvasok terveket,pl. Kanada,Franciaország,... ahol büntetnék a a férfi igénybe vevőket. (?) - Más : állítólag - nők is igénybe vesznek ffi. prostituáltakat...( bár nem hinném,hogy férfiak grasszálnak-e a közterületen ?- de attól még létezik.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végülis igazad van - nem kényesebb ez a téma se, mint az úrinők qrválkodása...Kinek mire van pénze...No meg igénye.

      Törlés
  2. Ahogy @x írja, a téma vagy inkább a foglalkozás több ezer éves és én sem hiszem, hogy meg lehetne szüntetni. Minél jobban tiltják, annál jobban mennek fel az árak és többnyire a "Zuhälterek" nyernek az ügyön.
    Ha itt, a mélyen katolikus (főleg) Bajorországban ez elfogadott... Tudtommal adót fizetnek a lányok - helyi tarifának megfelelően (!) - mint más dolgozó ember. Szabályozták, működik. Jól jár a közösség, az adóhivatal, a lányok, a fiúk... főleg MI kívülállók, mert nincsenek az utcán. (vannak kivételek)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, ha itt is lennének hivatalos nyilvánosházak ( bár vannak, csak nem hivatalosak) - egyszerűbb lenne a helyzet. A "lányoknak" is meg a klienseiknek is.

      Törlés
  3. Nem tudom ki hogy van vele, de, amíg van kereslet, addig van kínálat is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek - de Kavicsnak igaza van, nagyon régóta "van kereslet".....
      (Remélem jól vagy, rég hallottam felőled...)

      Törlés