2016. január 26., kedd

Olvasni- és néznivaló



Elolvasásra ajánlva kaptam egy anyagot:
Elolvastam, háromszor is. És volt min elgondolkodnom.

Az „Ajtók” cím alatti négy bekezdést többször is elolvastam. Megpróbáltam visszamenőleg megkeresni pár ajtót az enyémek közül. És rájöttem, volt egy pár. Persze kár most már keresni a kulcsukat, de jobban figyelni esetleg lehet, hátha kinyílik még egy…
A szerzőről itt olvashatsz: http://www.budalaszlo.hu/buda/bemutatkozom.html
Majd a youtube-on kerestem videókat.
Akit a téma esetleg érdekel, annak érdemes pl. ezt a videót (is) megnézni:




4 megjegyzés:

  1. Én meg már tőled elindulva a budapesti házak történetét olvasgatom... Írtam már a múltkor, köszönet az idézetért. Én is várom az ajtómat, vagy lehet már nyitogatják, csak én vagyok vak, vagy inkább fáradt és lusta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvettem a könyvét.Igaz, hogy majd egy heti kaja-áron, de talán vannak benne jó ötletek, amin érdemes elgondolkodni, netán használni is lehet belőle ezt-azt.

      Törlés
  2. Hihetetlenül tehetséges és sokoldalú ember ez a Dr. Buda László. Végignéztem rajzait, festményeit és fotóit, mindegyik remek, de gondolom mint orvos a legsikeresebb.

    VálaszTörlés
  3. Hiszek benne, hogy aki "ránézésre" nekem kellemes ember benyomását kelti, abban nem csalódom. Megnéztem több videót is, érdekes és számomra hihető, amiről beszél.Nagy kár, hogy nem Pécsett él, egészen biztos, hogy felkeresném.

    VálaszTörlés