2016. február 3., szerda

Elmondom, hátha…


…hátha nem olvasott/hallott róla mindenki. Hátha esetleg segítek ezáltal valakinek…
TUDOM, hihetetlenül hangzik, hogy egy vacak kis afrikai gaz állítólag erre is, meg arra is, sőt amarra is jó ! Tudom, sokkal hihetőbbnek hangzik  európai elhülyített agyunknak, hogy az ilyen-olyan tabletta, por, stb. az a tutti csodaszer.
Mégis megírom. Nekem volt problémám, rajtam segített.
Olvassatok, keressetek kicsit utána. Az olvasás biztos nem árt.
A fantázia-neve: TAFEDIM, az igazi:  Euphorbia hirta   http://tafedim.com/a-noveny/





 


13 megjegyzés:

  1. Köszi, utánanéztem a német böngészőben is. Megtaláltam a szabadalmi hivatalba a bejelentést, legális forgalmazást, nálunk is rendelhető.
    Továbbítottam is azonnal akiknek most igen nagy szükségük lehet rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is olyan valakitől kaptam az ajánlást, aki fogyasztja. És én kifejezetten pozitív változást érzek, mióta iszom.De hát én torokfájára se gyógyszert szedek be először, hanem a magam gyártotta pitypangmézet szopogatom, és max. a Homeovox-ot hozzá...és a torokfájás 24 órán belül elmúlik, pedig egész életemben sokat kínlódtam, mert valamiért nekem kényes a torkom. És nem a megfázást gyógyítja ez a két fenti szer, bár azt is könnyebb lefolyásúvá teszi, de elmulasztja az égő, kaparó fájdalmat és nem kitudja-milyen-gyógyszer.

      Törlés
    2. A torokfájásra a sós vizes gargarizálásnal olcsóbb és jobb nemigen van. Teljesen fertőtlenít. B.

      Törlés
    3. Igazad van, azt is jó, de én azt, a fogorvosom javaslatára minden este, fogmosás után is használom.

      Törlés
  2. Iszom a teáját a fenti doboz ott ahol én veszem 2650 .-Ft.
    Viszont tényleg jó hatása van .
    Arra oda kell figyelni hogy gyógyszer bevétele előtt vagy után kb: 2 órával fogyasszuk .
    Tudom még ajánlani a Manuka mézet is ami a napi adag betartásával NEM emeli a vércukor szintet !
    mmama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kb ilyen árban van itt is.25 filter egy dobozban,Én többnyire a délelőtt folyamán kortyolgatom el, nem egyszerre iszom meg. Sőt, a kifőzött tealevelet is elfogyasztom.
      A Manukát nem ismertem, de mivel szerencsére a cukrommal nincs gond, egyelőre a "rendes" mézet használom.

      Törlés
  3. Ha már minden kötél szakadna, csak-csak megkérdezném pl. az orvosomat...nem a netről szednék össze mindenféle témát. Persze, ezzel senkit sem beszélnék le róla... csak épp' 2-3 napja olvastam ?... Mérgező tea receptje terjed a neten... ( még az OGYI is kénytelen volt kiadni egy közleményt - stb.) és más csodaszerekről meg sót sem. Az is igaz, hinni is kellene... meg van a placebo hatás is. Na, de ti tudjátok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @X igazad van, óvatosnak kell lenni. Ezért is kerestem rá a neten és nálunk (is) szabadalmaztatva van, ergo tesztelt, forgalmazható.
      Az orvosokról meg (tiszt. a kivételnek) vagy jót vagy semmit. Ez a tapasztalatom, itt is. A gyógyszergyártóktól ajánlanak mindig mindent és mindig mást. Köszönöm, ha egy mód van rá nem kérem.
      A természetes gyógyhatásban hiszek. A természetben-/ből élő népek nem laborból gyógyítanak, ők élnek a természetben a növényekkel, állatokkal. Több évszázados, évezredes tapasztalat áll mögöttük, nem egy kémiai labor.
      Én főként ebben tudok bízni.

      Törlés
    2. Megkérdeztem. Még csak nem is hallott róla.
      Viszont elég alaposan utánakutattam, épp azért, mert én pl. a boltokban kapható gyógyteákból SEM vásárolok, ugyanis nincs velük szemben bizalmam. Nomármost tény, hogy Afrikába nem tudom ellenőrizni, hol, milyen körülmények között aratják ezt a növényt - de NEM erre a részére koncentrálok a dolognak, hanem arra, hogy a bajomon segít.
      Abba meg, hogy milyen "mocskos" a gyógyszeripar, itt most inkább nem mennék bele. Én akár azt is el tudom hinni, hogy a mindenhol és állandóan reklámozott vitamintablettákba lassan ölő méreg, a fogamzásgátlókba magzatelhajtó van keverve. Bármit elhiszek róluk. Akinek a pénz az istene, attól te ne várj segítséget. Sehol se, semmiben se.

      Törlés
  4. Szia Fodorka, gyere nézd meg a közös helyünket, és ha tetszik, feliratkozhatsz, hogy figyelemmel követhessük a blogodat:
    http://nolkeres.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kincse a meghívásodat, nekem egyelőre ez, és így megfelelő. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy folyton próbáljak a legfrissebb dolgok után futni. Csendben el-írogatok itt, amíg lehet, amíg tudok.

      Törlés
  5. Kívánok szép napsütéses,gondoktól mentes hetet sok szeretettel!

    VálaszTörlés