2016. február 15., hétfő

Olasz Ferenc életmű kiállítása Budapesten

Ha van itt most régi olvasóm, talán emlékszik rá, hogy a 70.születésnapomra milyen hihetetlenül meglepő és megható ajándék érkezett  (váratlanul, napra pontosan, postán, Olasz Ferenctől, az épp akkor megjelent  csodálatos „Passió” című fotó-albuma).
A napokban kaptam egy igen kedves meghívást, melyben Budapestre invitálnak, Olasz Ferenc életmű kiállításának megnyitójára. (A Magyar Művészeti Akadémia  tagja, életéről  itt olvashatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Olasz_Ferenc )

Az alábbiakban közreadom a meghívót, hátha van itt valaki, aki Budapesten él és el tudna menni erre, a - minden valószínűség szerint – szép és érdekes, értékes kiállításra. Sajnos a megnyitó a kora-esti órákban van, ezért én arra elmenni nem tudok, de a kiállítást, mely áprilisig lesz nyitva, mindenképp meg fogom nézni én is.


9 megjegyzés:

  1. DE jó, nagyon örülök neki, hogy végre megkapta azt az elismerést amit megérdemelt. Nagyon parádés a közreműködők neve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy a megnyitóra nem tudok elmenni, de azért magára a kiállításra nagyon kíváncsi vagyok.

      Törlés
  2. FIGYELEM !
    Aranyosfodorka üzeni : a számítógépe bedöglött, vagy javítják,- stb. Nem tud írni a blogba (új anyagot) - kommentekre sem tud válaszolni -és ilyesmik. Mindenki megértését és türelmét kéri, pár napig... (?) ( ha jól értettem ?- aki akar,ám' írjon hozzászólást,- de ő nem tud róla.)Ha elkészül(t) a gépe,majd jelentkezik !
    Kösz' ( legalább lesz pár nap szabadidőnk... :-) )

    VálaszTörlés
  3. Gyors jelentkezés itt is: a számítógépem csodával határos módon már ma estére elkészült - jelentkeztem is azonnal egy új anyaggal !

    VálaszTörlés
  4. Mostanában nagyon kísér a szerencse, minden kívánságod gyorsan teljesül, s ez nagyon jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Való igaz, örömök értek mostanában. De mindig bennem van egy kis szorongás, hogy a jók után mikor történik valami "nem jó"? Tény, hogy máskor is, de idős korban az emberrel akármikor, akármi történhet.

      Törlés
  5. Köszönöm! Tényleg örömhír,elmentem magamnak.Jó lenne megnézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mamka, ha előbb érsz oda, mint én, kérlek írjál pár sort !!! Köszi előre is.

      Törlés