2016. június 30., csütörtök

Virágok - csak úgy ...

Na, végre, egyszer én is tudok néhány viszonylag tűrhetőre sikerült képet mutatni. A virágok nyíltak, a fények reggel jók voltak, volt türelmem próbálkozni, és azért teszem most be ide, hogy ezt nézegessétek egy kis ideig, mert ma érkezik a barátnőm a messzi Franciaországból - és inkább vele foglalkozom majd, nem a bloggal :-)Valakit, valamit szeretni kell.
Nyíló virágot, kék eget.
Minden koldusnál százszor koldusabb,
Ki senkit, semmit nem szeret.
6 megjegyzés:

 1. Ugye milyen szerethetők tudnak lenni?!

  VálaszTörlés
 2. Megnézegettük a virágaidat és valóban szépek:) Te meg örülgessél a barátnődnek/barátnőddel és mikor elutazik, foglalkozz újra a bloggal is :)

  VálaszTörlés
 3. OK ! Aztán alaposan meggondolni, hogy hová mentek és mikor ! Értsd az időjárásra (jóslatok...) meg a pécsi programokra. (Igaz, a te esetedben a Pécs "körüli programokra" is értve.)

  VálaszTörlés
 4. Szepek a viragok! Jo baratnozest!

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűek a virágaid, jók a képek. Szerintem mindig jókat fotózol és a minősége sem szokott rossz lenni! Boldog napokat a barátnőddel! Jó beszélgetéseket, szép programokat!:)

  VálaszTörlés
 6. Mindenkinek köszönet a jókívánságokért és a dicsérő szavakért....
  Köszönjük, jól vagyunk.
  A képek...hát olyanok, amilyenre sikerülnek, bár a lényeg az, hogy a valóságban milyenek és azt a legtökéletesebb fénykép se tudja visszaadni.Se másé, se az enyém.

  VálaszTörlés