2016. szeptember 11., vasárnap

Ilyeneken is gondolkodom....




Két cikk – melyek – legalábbis az én fejemben – összekapcsolhatók.
Ha van türelmed elolvasni, csak azt mondhatom, érdemes, de elgondolkodni is lehet rajta.
 
http://m.cdn.blog.hu/uh/uh/image/14-mandala-stones-blue_jpg_653x0_q80_crop-smart.jpg



A világ lehetne szép is, egyszerű is.
Miért nem az ?

4 megjegyzés:

  1. Nekem az első történet az "tanmese-féle" (amit nem túlzottan kedvelek,főleg,ha tőlünk távolabbi.)A második téma valóban meggondolandó, csak ne lenne olyan hosszú. Ez nem jelenti azt, hogy "ne foglalkozzam" pl. a "nemnövekedéssel," -talán itt egy régebbi anyag, (rövidebb,talán érthetőbb is ?) - Nemnövekedés:utópia,vagy új modell? Más : ha nem épp' a legjelentősebb,de épp ma akadtam rá arra,hogy a (pécsi) Király utcában próbálkoznának egy közösségi kertet létrehozni,- említeném,mint "érdekességet." (?) (Van egy kérdőívük is, amit kb. 100 valahányan már kitöltöttek, igaz, a Facebookon "terjed." )(2.) Demagóg (én) - ha jól meggondolom, ismerve a 2017-es nyugdíjemelésünket... máris ezt-azt tudunk teljesíteni ! (nem növekedésre értve)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt szeretném tudni, az efféle gondolatok(cikkek) érdeklik-e a mai huszonéveseket ? Akiknek végülis a jövőjéről/életéről van szó. Tartok tőle, hogy nem foglalkoznak ilyesmivel.

      Törlés
  2. A világ szép, nem egyszerű de szép. Mi emberek ( a tömeg?) vagyunk szörnyetegek.

    (Ezt a kavicsfestő nőt már régóta figyelem.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz - csak azt nem tudom, mi sikerült félre a teremtésben ? Mert hát lehetett volna tökéletes is (főképp az "utoljára létrehozott teremtmény", az ember).
      Ugye milyen szép kavicsokat fest ?

      Törlés