2016. október 28., péntek

Érkeznek jó hírek is :- )



"Visszatér a legendás svéd négyes: 2018-ban összeáll az ABBA.
A legkorszerűbb digitális technológiával és virtuális valósággal dolgozó nagyszabású projekttel jelentkezik 2018-ban minden idők legsikeresebb svéd együttese.

A Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad és Björn Ulvaeus alkotta együttes 1972-ben alakult meg Stockholmban, és 1982-ben oszlott fel. Azóta nem is volt hivatalos közös fellépésük, sőt eddig határozottan el is zárkóztak ennek lehetőségétől. Szerdán azonban bejelentették az „úttörőként” aposztrofált vállalkozást, amelynek részleteiről viszont csak 2017-ben fognak beszélni.

A The Guardian című brit lap internetes oldala szerint azért annyit elárultak, hogy a Universal Music Group zeneipari vállalattal és a Spice Girls egykori menedzserével, az „American Idol” című népszerű tehetségkutatót is jegyző Simon Fuller-rel fognak együtt dolgozni. Mint fogalmaztak, a legkorszerűbb digitális technológiával és virtuális valósággal dolgozó projekt lehetővé teszi egy új nemzedék számára, hogy olyan formában lássa, hallja és élje át az ABBA-élményt, amelyről korábban még csak nem is álmodtak a rajongók.

Idén januárban – a ritka alkalmak egyikeként – az egykori együttes mind a négy tagja részt vett Ulvaeus „Mamma Mia!” című musical inspirálta stockholmi éttermének megnyitóján, amelyen ismételten visszautasították azokat a javaslatokat, hogy újra fel kellene lépniük együtt. Júniusban aztán mégis színpadra léptek közösen egy zártkörű stockholmi rendezvényen."


 http://ifipress.hu/visszater-a-legendas-sved-negyes-2018-ban-osszeall-az-abba/



8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi vagyok, mivel/hogyan rukkolnak elő. Pici félelem is van bennem, mert hát azt, ami volt visszahozni nem lehet. De a zenéjüket mindentől függetlenül én nagyon szeretem. Nyilván a szép emlékeim miatt is....

      Törlés
  2. Kiváncsi voltam,hogy mennyit változtak: a barna hajú nő sokat, és a piros pólós srác is sokat. A másik kettő felismerhető.:)
    Gimis koromban ők voltak a kedvenceim,de most is szívesen hallgatom őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony ők se fiatalodtak. Mint Kavicsnak is írtam, nagyon kíváncsian várom, mit tudnak "összehozni". Szurkolok nekik, nehogy a régi rajongóiknak csalódást okozzanak.Bár, ha a régi számaikat fogják énekelni, akkor nincs baj, azokat a mai napig nagyon sokan szeretik és akkor is szeretni fogják, ha "öregABBÁk" fogják énekelni.

      Törlés
  3. OK ! - én is futólag olvastam.
    Igaz, én úgy tele vagyok "kulturális hírekkel," - hogy kezdek magam miatt aggódni. Tudom, te nem nézel magyar tv-t ( bár ezek akár szobaantennával is jönnének) kb. 19:00 M5 tv-n a Kulturális Híradó, majd 21:00 órától az M2-n az Én vagyok itt (vagy mi a címe) -és csak "nézek,mint a moziban..." - bár oda sem járok, mi-minden van ebben az országban.) néha még a határon túl is ) Amúgy pl. az Esterházy filmről lemaradtam... ( 2 részes ? ) - ( A Baló műsorában ? persze,mindezeket a neten is meg lehet(ne) találni - utólag.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kit mi érdekel....engem a magyar tévéműsorok nem, az ABBA hír meg igen. Egyébként mindenre úgyse jut idő - én akkor igyekszem olyasmit nézni/hallgatni, amiben örömöm telik.

      Törlés
  4. Miért vetted le a gázas bejegyzést, érdekelt volna!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap visszateszem - tiszta tévedésből nyomtam rá reggel, s amikor már fent volt, jutott eszembe, hogy de hát ma a másikat akartam...Na, szóval bocs, holnap olvashatod. :-)

      Törlés