2016. december 15., csütörtök

A gyilkos indulatok így, ezért keletkeznek.




A kis Husszein története

Görögországban kirabolt és egy hídról lelökött egy nőt, aki majdnem meghalt – elítélték 10 évre. 3,5 év múlva a jó viselete miatt kiengedték. Megszökött. Hová máshová, mint Németországba ? Itt megerőszakolt és megölt egy lányt. Elkapták.
És most kapaszkodj: kórházban van, mert attól tartanak, öngyilkos lesz.
Kérdezem: hát miért nem hagyják az ilyen, emberiség mocskát megdögleni ?
Ha lehetne, én kétszer akasztanám fel. Szép lassan…..

(Ilyeneket mutat/bemond a magyar tévé ?) Nem én találtam ki, itt olvasható: http://www.spiegel.de/panorama/justiz/mord-in-freiburg-was-wir-ueber-den-verdaechtigen-hussein-k-wissen-a-1126025.html

7 megjegyzés:

  1. Megvárják míg megint meggyilkol valakit.
    A kis husszein.
    Ahhh :@

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni és elfogadni ezt a "kettős" mércét - amit az "emberiesség" nevében produkál a civilizált világ. Szerintem életet életért ! Annyi ember él a földön, az ilyenekre nincs szükség.

      Törlés
  2. A gyilkosnak joga van..."Apám"".Akit megölnek annak már nincs joga...Mennyi pénzébe kerül az államnak...ott meg jól elvannak...

    VálaszTörlés
  3. Próbálom, mint fazékban fortyogó vízre rátenni a fedőt, mert attól tartok, hogy robban bennem valami... ilyenkor erősen gondolkodom, keresem, hogy honnan merítsek még hitet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármilyen szörnyen hangzik is, a legmesszibb lakatlan szigeten se lehetnél biztonságban a "gonosz" elől. A kérdés csak az, hogy miért van ez így ? Miért nem vagyunk képesek összefogni, és együttes erővel tenni ellene ?

      Törlés
  4. Amikor ezt a cikket olvastam, elgondolkoztam, mi a helyes és követendő cselekedet ilyen esetben. Nem tudom a jó választ. Végezzük ki, szemet szemért, de akkor miben különbözünk tőle, hiszen elvesszük az életét. De ő egy örült tömeggyilkos, megérdemli.
    Jobbá tesszük a világot, ha megöljük? Visszatart bárkit is a gyilkosságtól, ha halálbüntetés fenyegeti? Míg volt kivégzés, az se tartotta vissza a gyilkosokat. Szóval?
    http://index.hu/kulfold/2016/04/20/breivik_pert_nyert_a_norveg_allam_ellen/
    Én sokkal nagyobb veszélynek tartom az emberekben élő gonosz állandó piszkálását és kisebb-nagyobb jutafalatokkal etetését. A történelem során ezt már többször eljátszotta az emberiség és borzalmas árat fizetett érte, emberek millió haltak meg értelmetlenül.

    VálaszTörlés