2017. április 14., péntek

Alpok

Ilyesmit napokon át képes lennék nézni....




Meglehet, unalmas látni a blogomban folyton, vagy többször ezeket a szépségeket, de bizonyára mindenki úgy van ezzel, hogy ha valami öröme van, azt szeretné megosztani. Még akor is, ha esetleg tudatában van annak, hogy másokat "annyira" azért nem érdekel a dolog.
Az én életemnek legfontosabb, meghatározó része volt az Alpokkal való találkozás, tehát nincs mit csodálkozni azon, hogy oly szívesen gondolok rá - ha már oda soha többé el nem jutok a valóságban. Mindegy persze, nem vagyok én emiatt szomorú, mert tudomásul tudom venni a dolgokat - de azért vágyakozni utána, gondolni arra, ami szép volt - azt azért lehet.....
Külön hálás vagyok a barátnőmnek, aki sokszor fedezett már fel és küldött el ilyen filmekre utaló linkeket.

11 megjegyzés:

  1. Fodorka ne mentegetőzz folyton! A blogjára mindenki olyasmit tesz fel, ami számára fontos vagy érdekes, ezzel mindannyian így vagyunk. És vannak akiknek tetszik, vannak akiknek nem.
    Én se tudom megunni a hegyeket és ismerek még pár olvasódat aki így van ezzel. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) azt gondoltam, hogy a hegyimádók - velem együtt - akárhányszor megnéznek egy ilyen filmet...de hátha van, akinek unalmas.
      Igaz, hát a jelmondatom, hogy semmit sem kötelező megnézni/elolvasni.

      Törlés
  2. Maximálisan egyetértek Pipulkával, nekem is ezek voltak az első gondolataim :)
    Hegyek, jöhetnek minden mennyiségben :)
    Erről jutott eszembe a Júliai-Alpok, Szlovénia...ami nem jött össze ősszel most összejön a pünkösdi hétvégén, jó kis húzós, tartalmas programokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, Szlovénia !!!!
      Nem tudom konkrétan merre fogtok járni, de kérlek, gondolj rám !!!!!! Remélem mindent "megszerveztetek", szállásotok is van, jó kis túratervetek is, ha mégse, ott a blogomban az a panzió, ahová én "szoktam járni" azt jó szívvel ajánlom.És ha mégis lenne kérdés, írjál, hátha tudok rá válaszolni...
      Nagyon várom a beszámolódat.

      Törlés
  3. Ahhh, akik ott másztak felfelé azon a szirten :O :O te jó ég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is csak lestem - mert ugyan én is voltam a Triglavon, de az azért homokdombnak tűnik ehhez a terephez képest !

      Törlés
    2. Az én mászópajtásom ha minden jól sikerül olyanon fog mászni a nyáron a Matterhornra. De addig még sokat kell edzenünk az itteni sziklákon. :-D Ha feljut, kicsit olyan lesz, mintha én is ott lennék, nagyon szurkolok neki.

      Törlés
    3. A 'Matter' már nagy "falat" én még fiatalabb koromban sem mertem volna próbálkozni vele - viszont az élmény bizonyára fantasztikus lesz.

      Törlés