2017. május 31., szerda

Már csak ez hiányzott.



Romos önkormányzati bérlakások, bokaficamító járdák, gödrös utcák,  - hogy csak a leglényegesebbeket említsem – ezekre nem jut pénz.
De bezzeg a Tv torony kivilágítására igen.

Nem értem én már ezt a világot...

Most őszintén: hát tényleg „csak ez” hiányzott Pécsnek/ről ???



6 megjegyzés:

  1. Valamiért az ugrott be, amit a német mond: kívül huj, belül pfuj... bocsánat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravó ! nekem is - csak épp nem írtam le... De tényleg, ki érti hogy egy város vezetése miért ilyen ökörségekre szórja el az amúgy kevés pénzét ?
      Vagy úgy van/volt ez is, mint a (le se írtam a sztorit) TÁMASZ alapítványnál:jött a töménytelen pénz Norvégiából de MEGMONDTÁK mire KELL használni. Nem számít, hogy koldusokkal tele a város, klubot kellett építeni.
      Őrült egy világ ez....

      Törlés
    2. Sajnos ez már általánossá válik, nem csak ott, itt is. :-(

      Törlés
    3. Számomra ez teljesen érthetetlen....

      Törlés
  2. Jellemző egyébként. Ez látszok, oda meg nem megy aki láthatná. Én sosem értettem ezeket a költségeket, gyűjtünk adakozásból koraszülött mentőre, miközben milliók elmennek ún. levelezésekre. Erre mondaná pénzügyes, máshová vannak könyvelve vagy kinek mi a fontos? Nézőpont kérdése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ismételni tudnám, amit Kavicsnak írtam. Lehet, hogy megszabta az "adakozó" mire kell/lehet költeni. Csak felforr az ember vére az efféle esztelen pazarlás láttán - főképp ha még azt is tudja, hogy hol lett volna az összegre égető szükség.

      Törlés