2018. január 28., vasárnap

Drón-videó

Szeretem a drónos filmeket, ma kaptam egyet, ami tetszik, továbbítom, remélem nektek se lesz más véleményetek róla, mint hogy gyönyörű !









6 megjegyzés:

  1. Pont eszembe jutott, ahogy néztem a Hazajárókat, mennyi drón felvételt készítenek már ők is, milyen szép felülről nézni erdőt, mezőt, hegyeket. Sokszor gondolok arra, olyan mintha egy hőlégballonban lebegne az ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Különös, érdekes és sokszor szép, amit - csak pár méterrel és nem repülési magasságba emelkedve lát az ember az őt körülvevő világból. Egészen másképp viszonyul ahhoz, amit nem tud "elérni". Kicsit olyan, mint az álom.Én nagyon szívesen tennék egy hőlégballonos utazást a hegyeim fölött. Bál helivel is átrepülnék rajtuk szívesen :-)

      Törlés
  2. Ha jövünk haza autóval a pályán akkor látjuk a Balatonnak sokféle arcát, mondjuk másként, de nekem egyből az ugrott be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahogy Orsinak is írtam, amitől kicsit távolabb kerülsz, mindjárt másképp kezded látni. Meglátsz összefüggéseket, észreveszel olyasmit, ami közelről nem látszik.
      És ez nem csak a tájra igaz...

      Törlés
  3. Nem lepne meg, ha lennének, akik nem értenének velem egyet. Boldog - boldogtalan "reptet" sok mindent,- ( nevezzük drónnak) - kétlem, hogy mindannyian tisztában lennének a vonatkozó rendeleteknek ? Vagy : mennyire "ágált" a "jónép" a mindenféle kamerák ellen ( térfigyelő - és ne soroljam ) - vagy a szomszédja kamrája ellen... meg a figyel a nagy Testvér... meg Orwell 1984... mg hű meg há... :-) most meg a drónok ellen kevésbé ? Igaz, lehet ilyesmire még nem sokan figyelnek ?.. ( nem mintha engem ez is érdekelne... vagy látva régebben ?- ahogy a majom leverte a drónt ? :-) - majd csak megoldjuk ezt is !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, akinek az ilyen képek láttán csak a "szép" jut eszébe. Van, akinek nem. Én a szépet szerettem volna megmutatni.

      Törlés