2018. január 16., kedd

Nem az a baj, hogy „pózoltak”….



Alább olvashatjátok a Pécs város közvéleményét „felkavaró” ügyecskét…. Mert az ilyenre rábukik mindenki és azonnal. 
Most én is ideírok egy hírt: Konkrét tudomásom van arról, hogy két személyt egy hónapon át se nem fürösztöttek meg, de még a hajukat sem mosták meg.
Szólni senki nem mer – én se – mert félünk a retorziótól.

Na, melyik a felháborítóbb szerintetek ?
A havi ápolási díj 100.000.- Ft körül mozog.



Villámgyorsan száguldott körbe a közösségi médiában az a pár fotó, amelyen a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban két ápoló viccelődni próbált. Kevés sikerrel.

Szombaton egy pécsi ügy borzolta a kedélyeket a Facebookon. Egyik olvasónk nekünk is elküldte azt a bejegyzést, amelyen két ápoló látható, akik egy kórházi ágyon fekvő idős hölgy mellett félreérthetetlen szexpózban idétlenkednek.
A malomvölgyi intézmény közleményt adott ki az ügyben, melyből kiderül, hogy az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntetik.

„A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.”

4 megjegyzés:

  1. Nem kritika, hogy nézőpont kérdése, mennyi és milyen "felkavaró történet" volt/van a városban.Az is relatív,hogy kik, mennyien "buknak rá" azonnal. De ne bonyolítsam. ( mert nem mindenki)
    Viszont (azóta) 5.napja van, volt "folytatás" is... (mellesleg 3 főt küldtek el, a fotóst is...) - ill. bocsánatot kértek ( újságcikk) - ill. a beteg hozzátartozói feljelentették őket,- stb. Talán ennyit még - röviden - a történethez. [ Bizonyára a te történeted igaz,- viszont ( nem tudom hallottad-e ) egy másik nem fürdési hír az nem volt igaz,- bár "ráugrott" a pécsi sajtó is... aztán győztek mentegetőzni, hogy nem is volt igaz. Na, de ez nem tartozik ide. ]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, látod pl. ez is az oka, (a bent-lévő védelme érdekében), hogy senki sem "mer" szólni. Mert hogy bizonyítod ? Azt mondják az öregre "vén hülye semmire se emlékszik". Márpedig az a két személy, akikről én konkrétan tudok, szellemileg teljesen épek. Na de ha a gyerekeik nem mernek reklamálni, hogy lenne nekem - egy "ismerősnek" joga ilyesmit intézni. Velem még annyira se állnának szóba, mint esetleg a hozzátartozókkal.
      Szóval inkább meghalni holnap, mint szoc otthonba kerülni évek múlva.
      Persze az elképzeléseimről (a jövőmet illetően) eddig még senki sem kérdezett......

      Törlés
    2. És vajon ha a gyerekek tudták ezt, akkor ők miért nem fürdették meg az öregeket? Ha már szólni nem mernek. Ez is szomorú. Babi

      Törlés
    3. Amikor kiderült ez az egész, akkor megfürdették a hozzátartozók. Na de ha a dolog valami miatt "nem kerül szóba" - akkor mi a helyzet ?
      (Csak úgy mellesleg kérdem: Jártál te már ilyen "öregek otthonában" ? Mondd, érezted már azt a bűzt ? És talán itt hagyjuk is abba a témát.....)

      Törlés