2018. április 16., hétfő

Festés

A kép csak félig adja vissza a valóságot... A lakás öt helyiségéből az egyetlen megmenekülő nagy szobába pakoltam át mindet, három nap alatt - sikerrel.
Most jólesne egy kis részvét,  mert ezeknek vissza is kell majd kerülni eredeti helyükre.
Viszont !
Ha elkészült, akkor meg milyen jó lesz !! A pénztárcámnak is, hiszen jelentősen megkönnyebbül 😉




15 megjegyzés:

  1. Egy BÁTOr nő vagy. Erőt, kitartást a nagy munkához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állandóan azt mondogattam magamban: "Csak lassan okosan Peti fiam" (gondolom ismered a verset.)És előbb - utóbb mindennel megbirkózik az ember még ilyen vén korában is. Nem hajt a tatár.

      Törlés
  2. Ezt mind egyedül csinálod? Csatlakozom az előttem szólóhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bizony. 30 éve nagyjából mindent egyedül csinálok. Megszoktam.

      Törlés
  3. Ez a kipakolás-bepakolás annyira utálatos munka.... Persze a festés se kedvenc...De utána olyan szép minden...Altató nem kell az biztos...A festést is Te csinálod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Mit nem feltételezel rólam ??? Örülök, ha a ki-be pakolást, a takarítást meg tudom oldani egyedül... Nagyon jó mesterem van, (pontosabban ketten dolgoznak) igazán mondom, meg vagyok velük elégedve.És valóban, olyan jó érzés, amikor tudod, hogy minden zuga a lakásodnak friss, tiszta.

      Törlés
  4. hűűűű meg haaaaa :O az az igazság, nekem borsódzik a hátam a festéstől, morgok ugyan olyankor és minden bajom van, de az utána lévő tisztaság illatot, meg az érzést, hogy mindent átmostam, leporoltam, kisuvickoltam...na az mindent megér :)) úgyhogy hajrác, tényleg a végeredmény számít, semmi más :)))

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Az a "szerencsém" - hogy magam határozom meg a tempót. Ha egy hét kell majd a végső rend eléréséhez, akkor az egy hét lesz. Vagy akár több nap. Nem tartozom senkinek elszámolással. De tény: igencsak kellemes érzés a festés utáni "minden tiszta" érzése.

      Törlés
  6. Ja, ha valakinek van egy szobája ahová pakolhat, úgy könnyű!
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Valamikor régebben mutattam képet erről a nagy szobából, a kb. ezer könyvvel...Két éve volt festve - de én ezt a szobát még egyszer már nem akarnám kipakolni.... Így hát a mindent-ide-rakás jó ötletnek látszott, ill. az is volt.

      Törlés
  7. A pakolaszos reszet nem, de azt a jo erzest ami utana fog eltolteni irigyelni fogom!! Mindent bele! Nagyon jo lesz a vegen! Milyen szinu lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, az idő nem sürget, és ha egy hét kell a visszarámoláshoz, akkor egy hét, vagy akár több nap...
      Képzeld el, én mióta saját lakásban élek
      (jééé...most számoltam ki, pont idén 50 éve!!!:-) )
      még sosem volt más színű, mint hófehér falam.

      Törlés
  8. Nagy munkában vagy/voltál. Remélem már túl vagy a nehezén!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és teljesen "fel vagyok dobva" - mert olyan mesterre akadtam, aki után szinte nem kell takarítani. Ajánlgatom is fűnek fának, ritka madár az ilyen....és ráadásul megfizethető is volt.

      Törlés