2018. április 18., szerda

Mindenféle

Miközben a lakásomat újjá-varázsoló festőim munkálkodtak, én - jobb híján - ültem a gép előtt... Na de ma beindul a "hathengeres limbóhintó"...
Habár az már-már a mese szintje, hogy ezek a mesterek milyen csodálatos munkát végeztek ! Néha azt hiszem, álmodtam az egészet.
Ha Pécsett kell valakinek jó festő, írjon, megadom az elérhetőségét.

Egyébként a jutubon (is) kószáltam és egész véletlenül bukkantam rá az alábbi kis videóra ( látom számtalan hasonló van...)
Nem is tudom, miféle pihent agyú emberek azok, (vagy csoda-okosak?) akiknek ilyesmi eszükbe jut ? Vagy én  lennék  ügyetlen, fantáziátlan ?
Ez is lehet. Mindenesetre élvezettel néztem ezt a videót. Közreadom, hátha nem ismeritek :




Az alábbi kép pedig egy vicces diasor része ként jött, onnan emeltem ki, mert nekem tetszett:


6 megjegyzés:

  1. Épp az Atlantisszal kapcsolatos videót néztem, ahol ilyen jeleket mutattak be egyes piramisokon. Micsoda véletlen, kinyitom a blogodat és itt is ezt látom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) na ugye, hogy vannak különös véletlenek....
      Szívből kívánom, menj, juss el egyszer Egyiptomba - látsz ott csodát annyit, hogy egy életre elég lesz.

      Törlés
  2. A videókban van egy-két ötlet, amit én is használok, volt új, ami tetszik és kipróbálom és volt olyan is amit teljesen feleslegesnek tartok. De hát ízlések és pofonok...

    Igen, visszatérünk oda, ahonnan érkeztünk... egy örök körforgás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem azok az ötletek maradnak meg, amit az ember maga talál ki, amire maga jön rá, hogy így, vagy úgy jobb lenne - azt biztos nem felejted el.
      Most megkérdeznéd hogy miket is láttam egy hete ebben a videóban, valószínű nem tudnám elmondani, de amikor láttam, okos ötletnek tűnt a zöme.

      Törlés
  3. én szívesen megnézem az ilyen videókat, örülgetek is némelyiknek, milyen nagyszerű ötlet, de aztán azzal a lendülettel el is felejtem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ez a helyzet, hiába tűnik jónak, amikor látom, ha nem alkalmazom....Gyanítom persze, hogy az emberek zöme így van ezzel.

      Törlés