2018. október 22., hétfő

Jó tanács....


Kedves blogolvasó - ha épp olyan szintű informatikai tudással rendelkezel, mint én (=majdnem nulla) , akkor ne piszkáld a szerkesztő-felületet, mert úgy jársz, mint én ! Az egész blogomat "elrontottam", nem is tudom az eredeti állapotot visszaállítani, tanácsot kérni nincs kitől - hát elnézést, mostantól ilyen lesz... 

https://www.hopetocope.com/blog/whats-your-pushback-button/

13 megjegyzés:

  1. Ne dühöngj, örülj, hogy "csak" ennyi történt ! Akár el is veszthetted volna az egészet - ahhoz képest mi az, hogy a "háttér más" ??? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát amikor belépek, először sárga az alaplap, majd megjelenik az a erdőrészlet, amit a régi helyett - "kényszerből" találtam. Nem olyan szép, de hát, ez van....
      És látod a betűméreteket ? Nem tudok ezeken a bolhaszr méreteken változtatni, mert akkor a szöveg is változik.Na, elegem van....

      Törlés
  2. mi baja van? :O hátha tudok segíteni, no nem azért, mert annyira értenék hozzá, de hátha éppen azt a részt értem. Vagy nem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legbosszantóbb, hogy a régi betűméreteket nem tudom visszaállítani. Látod, hogy a komment és a jobb oldali sáv betűi milyen picik ?
      Persze, meg lehet ezt szokni, de nem ilyen volt a régi. A jobb oldali témák sorrendje is megváltozott, de hát az nem tragikus...

      Törlés
    2. Fodorka, lépésről lépésre megírom hogy tudod visszaállítani.
      Háttérrel mit szeretnél tenni?

      Törlés
  3. Jártam már én is így, de nem "csak" a hátterem lett más, hanem használhatatlanná tettem anno valamikor.Szép az erdőd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezért mondom, aki nem ért a géphez, ne buzerálja - még ha jó szándékkal teszi, akkor se....

      Törlés
  4. Igen, az erdő azért megmaradt. Nem olyan rossz ez sem. Sajnos ahhoz nem értek, hogyan állíthatnád vissza. De amúgy a tartalom a lényeg :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van - végül én is ezzel "szálltam le" tegnap éjjel a témáról... Most képzeld, ha 11év anyaga veszett volna el. Mi ez a változás ahhoz képest ? Nulla... Hát ez van, majd megszokom.

      Törlés
  5. Még jót is tettél - legalábbis velem)) - mert mostmár nagyon hosszú idő óta enged az oldalad ide írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahálaistennek. Valami jó hír :-) De esküszöm, rég volt olyan bosszús estém, mint a tegnapi. Sebaj - aki buta, saját kárán tanul. Nem egyhamar fogom én ezt a dolgot piszkálni. Ilyen marad és kész.

      Törlés
  6. Szép ez az erdős háttér, nem mondd, hogy rossz lett. Csak nem ezt akartad, ezért bosszant.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, a kudarc akkor is kudarc, ha kicsit jó a vége... Hát ez ilyen volt.

      Törlés