2018. október 27., szombat

Megfejtés


Tehát kedves blogolvasók, kommentelők, köszönöm a játékot - de sajnos egyikőtök sem "nyert" vagyis az én szellemecskémet senki sem látta....


Kisgyerek korom óta kedvelem az olyan „keresd-meg-a-képben-ezt-vagy azt”  játékokat. Fogalmam nincs ennek pontosan mi is a neve, kerestem a neten, de egyértelmű kifejezést erre nem találtam…
Nyilván tudja minden ki miről van szó. Ilyesmikről:




Lehet tippelni, ki, miket lát a képeken ??? :-)

Elég jó is voltam ebben a játékban – és később életem során sokszor adódott alkalom, hogy én láttam valamit, amit mások nem, vagy csak az után látták, miután elmagyaráztam, megmutattam – de sokan még akkor sem. Így hát kíváncsi vagyok, hogy ami első ránézésre nekem azonnal „bejött”,   látja-e most (a magyarázat után) valaki ?

Még egyszer az eredeti kép nagy méretben:

És az, amit én elsőre "láttam" benne:
Kb. középen, a fatörzsnek támaszkodik deréktájon zöld lombokkal kissé takarva, egy barna, félhosszú  hajú, piros pulcsis, barna hosszúnadrágos lány.

No, megvan ?
   

(Ha rákattintasz erre a képre, azt hiszem nagyobb méretben is megjelenik.)
 
Persze, ha nem látod, az se baj. Csak mint érdekességet, kérdeztem meg – és azért a kommentekből kiderült, van, aki ezt, vagy azt „látni” vélt – és nem baj, ha nem az „én lányomat”.
Játszani a fantáziánkkal  nem kerül pénzbe és szerintem jó dolog.




8 megjegyzés:

  1. Hát én nem látom őt, de láttam mást, játszottam.

    VálaszTörlés
  2. Én még most sem látom,viszont az első bejegyzésednél már láttam valamiféle életmozgást a fák között.:) Ez is valami.:)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos én sem lato, felnagyítva sem. :-( Pedig ismerem ezeket a képben kép felismeréseket, én is nagyon szeretem és talán hamar megtalálom. Aztán van olyan is, ahol több minden van látható egy képben és attól függően te mit látsz meg elemezhetik ki a "pszichomókus" szakértők mit is jelent, miért is azt láttad meg benne... A Te játékod is ilyen volt. :-)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy játszottatok és picit sajnálom, hogy senki sem látta az én barna hajú lánykámat....de nem baj.Az azért érdekes téma lehet(ne), hogy miként is működik az emberi agy, hogy miért lát mást egyikünk és mást a másik ott, ahol valójában nem is az van, ami látni véltünk....No, már ezt se fogjuk megtudni - hacsak be nem iratkozik valamelyikünk az orvosi egyetemre....

    VálaszTörlés
  5. Sajnos én sem látom. Látom, amit berajzoltál, de ezt én csak a leveleknek és faágaknak tulajdonítom. Sajnálom. Pedig én már találkoztam hasonlóval, mutattam is neked, bár ott egyértelmű volt az arc megjelenése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nincs olyan orvosi tudásom, ami segítségével meg tudnám magyarázni, hogy ki, mit, miért lát/nem lát ott, ahol. De én azt hiszem mindennek van oka. És az agyunk ahányan vagyunk, annyiféleképp működik. Hidd el, ez nem baj...

      Törlés
  6. De erdekes! a "Te lanykadat" en sem latom,meg igy korberajzoltan sem velem felfedezni. Viszont tobb fatorzson a feny-arnyek-bol tobb arc is kirajzolodott rogton elso ranezesre is. Persze ehhez ki kellett nagyitanom a kepet,akkor latszodnak igazan. A lanyodtol jobbra a legnagyobb fatorzson peldaul latok egy satani mosolyu ijeszto felarcot,de ugyanott lejjebb mar egy szakallas ,komoly arc tekint vissza. Te latod oket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm. Hogy azonos képet látunk-e, ne tudom, én (most hogy írtál róla) tényleg látok egy morcos, szakállsas arcot a fatörzs mellett jobb oldalon.
      Ugye, hogy jó játék ez ? És pénzbe se kerül :-)

      Törlés