2018. november 26., hétfő

Logarska dolina



Logarska dolina

Szürke

Amikor minden szürke,
még a lámpafény is mintha
itatóson világítana át,
úgy érzem leállt a világ -
elkezdek emlékeimben kutakodni,
fényt, napot keresve valahol belül,
és megpróbálom felmelegíteni a szívemet.
Van, hogy sikerül….

Ebben a házban (is) aludtam...

Képek:



8 megjegyzés:

  1. Csodálatos fotók ez a kis ház meseszép! Szép emlékek lehetnek, látod nekem ehhez hasonló emlékeim nincsenek! De van más amire szívesen emlékezem:) Gondolom feléd is borongós esős idő van ez hajlamosít minket a nosztalgiázásra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, tízszer (!) voltam Szlovéniában - ezt a vidéket, az Szlovén Alpok táját, hazámnak tekintem/érzem. Lehet, ott éltem az előző életemben....

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ha már "kipipáltad" Németország összes hegyét, egyszer ide, a Júliába is elmehetnétek...Nem hinném, hogy csak az én szívemnek gyönyörű....

      Törlés
  3. Jó ismerősként tekinteni azokra a hegyekre, igaz csak egyszer jártam ott, de remélem nem utoljára. Ékszerdoboz ország. Nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha Szlovéniába készülnél, szólj, tudok ajánlani szépséges helyeket. Igaz, én csak a Triglav Nemzeti Park területét ismerem, Szlovénia többi részét nem nagyon.

      Törlés
  4. Tavaly és idén is október végén voltunk a tengerparti részén. Piran, Portoroz, Koper,Izola, Strunjan mesés volt. A férjem és a fiam Horvátország mániás,szeretem én is, de Szlovénia az más❤️ mondanám, hogy nézd meg a képeimet a fbon, de tudom mennyire utálod 😂 Az orchidea termesztőben is voltunk, nagy csalódás volt,túl kicsi, szerintem lehúzós az 5 euró belépő Bledben voltál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok...Az orchideafarm nekem tetszett. Még soha, sehol nem láttam ilyent.
      Szlovénia ügyben egyetértünk - nekem az első helyezett, az egész világot beleértve.Habár jártam azért néhány más helyen is. Bledben is többször...(mondjuk pontosan 11-szer) Valahol a blogban van egy "világtérkép" - bejelölve rajta a felkeresett helyek.




      Törlés