2019. január 5., szombat

Olvasnivaló



Mert az élet semmivel sem jobb idén, mint tavaly volt és nem is lesz az.
Sajnálom kedves olvasóim, hogy már megint ilyen cikk került ide. De receptekért, kézimunka/varrási tippekért, netán egyéb szépségekért többnyire más blogokat kell keresni. Az enyémbe - sajnos - bekerülnek ilyesmik is. Ez van körülöttem.

Egyébként nagyon szép fehér a világ... a hótól....





8 megjegyzés:

  1. Borzasztó, ez az élet minden területén szinte így van. A vezetők, mintha nem a közösség érdekeit néznék (pl. egyház, civil szervezetek, iskolák, stb.).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom ezt az iskolát. Annyira kevés ilyen lelkes, kezdeményező, hogy ne mondjam bátor ember van - és akkor ezeket is "kerékbe-törik"....

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nem idei, és azért szép, mert "szívem-csücske" gyükési réten készült :-)
      Tegnap a hólapátolások közben és után valahogy nem jutott eszembe elővenni a fényképezőt.

      Törlés
  3. " Mára szinte már csak a 9 órai iskolakezdés maradt meg mutatóba a reformelképzelésekből, de azt biztos, hogy a naplókat és a dokumentációkat példásan vezetik, és ezek egy megfelelően rendben tartott iskola képét mutatják a tankerületi központ felé."
    A lényeg az, hogy "a naplókat és a dokumentációkat példásan vezetik", és ami a gyerekeket illeti, nos velük majd lesz valami. ��
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira elszomorítónak és "remény-ölőnek" érzem ezt a cikket. Hát véletlenül van egy valaki, aki jót akar és azt (is) a sárba tapossák. Komolyan mondom, néha tényleg valahová a sivatagba, vagy valami kietlen pusztaságba kívánkozom - és sajnálom, hogy már nem tudok elmenni sehová. (még vendégmunkásnak Írországba se...)

      Törlés
  4. Miért nem igy van mindennel?Ha valami jól működik, addig lehet variálni, amig teljesen tönkre megy,vagy megszüntetik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos, igazad van...Szeretném tudni vannak-e és hányan, akik látják az alagút végét ? És ha igen, mi van ott ? Egy szép virágos rét, vagy börtönablak rácsa ?

      Törlés