2019. május 25., szombat

Döbbenet




Két perce hallottam az RTL (német) híradóban: Németországban az ajánlják, hogy a zsidók ne hordják a kipát. (Nagyon remélem, senkinek se kell megmagyaráznom, miről van szó.)
Ebben az évben (május 25 van !) 1799 zsidók elleni támadást tartanak nyilván – és erre mondom én, hogy olyan támadást, ami valahogy nyilvánosságra került… vagyis a valós számokat senki sem tudja.

Nem értem. Tele a világ, de Németország különösen, szakállas arab fickókkal, fátyolos lányokkal, nőkkel, és nyilvánosságra jutnak kényszerházasságok és egyéb rémes, arabok által elkövetett, erőszakos cselekmények – az senkit nem zavar ?  

Félek. Rettenetesen kezdek félni. És egyre többször úgy érzem, nem szeretnék már sokáig itt maradni ezen az egyre mocskosabbá/veszélyesebbé váló Földön.


“....Ha a szövetségi kormány képviselője hivatalosan közli a zsidósággal, hogy nincsenek mindenhol Németországban biztonságban az antiszemitizmustól és az erőszaktól, az a német jogállamiságról és politikai valóságról állít ki szomorú bizonyítványt” – húzta alá Friedman. “Azt javaslom, hogy ezt a nyilatkozatot mindenki vegye nagyon komolyan, mert ahol a zsidók nem élhetnek szabadon és biztonságban, ott hamarosan másokra is sor fog kerülni” – figyelmeztetett Michel Friedman...."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése