2019. december 17., kedd

Sült banán


Nem mondanám, hogy a legkedvesebb gyümölcsöm a banán. De néha kapok egyet-egyet – és akkor azért valahogy elfogyasztom. Nemrég jutott eszembe egy jó régi recept, amit ma újra megcsináltam, s remélem, nem fogok erről megfeledkezni, mert ebben a formában igenis ízlett a banán…
Tehát: kevés vajon picit megpárolni a banánszeleteket, melegített tányérra téve megszórni darabos dióval, meglocsolni kevés mézzel és meghinteni fahéjjal.
Azt kell mondjam, finom csemege. Érdemes kipróbálni, ha valaki még nem ismeri.




2 megjegyzés:

  1. Igazi finom csemege, váljon egészségedre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismered te is Éva ? Ha igen, akkor nem kell magyarázkodnom, hogy miért érdemes ilyent sütni. Gyorsan elkészül és finom.

      Törlés