2013. szeptember 11., szerda

Mindmegettem…húúúúúú



De úgy megettem, hogy fényképet sem tudok mutatni róla. Az őszi befőzés a végéhez közeledik, eltettem a szilvalekvárt, lereszeltem egy halom almát  a mélyhűtőbe, és (mert nekem a fügefámon még csak mutatóban van egy-két szem) a szomszédtól kapott fügéből – szokás szerint dzsemet főztem. Egy kevéske kimaradt, amit belekotortam egy kis tányérba.

Aztán holnapra elkészítettem az ebédet, kínai édes-savanyút, amihez ugye ananász is kell. Gondoltam egy merészet és szétnyomkodtam pár kocka ananászt és hozzákevertem a megmaradt kevéske fügelekvárhoz.
No ez volt az, amit azonnal befaltam. Nagyon finom volt. Jövőre „rendes” lekvárnak ilyent fogok eltenni. 
Próbáljátok ki !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése