Nem értem, nem tudom, miért van bennem valami furcsa, félelemmel vegyes érzés a fenti videó megtekintésekor (után)? Aki olvas, tudhatja, minden, ami csillagászat, űrkutatás, érdekel. És mégis. Most, ahogy ez a pici kis heli a nagy semmi közepén egyszer csak felszáll, majd ide-oda röpdös, valahogy nem okozott eufórikus örömöt. Inkább az jutott eszembe, hogy miért is tagadjuk annyira, hogy a Földre idegenek (is) látogathat/tak/nak ? Hát ha mi, parányok már ezt tudjuk produkálni, akkor tőlünk fejlettebb civilizációk miért ne jöhetnének körülnézni ide hozzánk ?
Na jó, ezt csak most úgy leírtam. Millió dolgom van, újra "ruházok" - remélem közben elfelejtem ezeket a gondolatokat.
(Bár, miért is kéne elfelejtenem ???)
Érdeklődőknek esetleg még ajánlanám:
https://index.hu/kulfold/2021/06/25/pentagon-ufo-jelentes-foldonkivuliek/
Ha léteznek is valahol inteligens lények és hozzánk hasonlóak vagy ki tudja milynek ès a mi kis parányi bolygónkra akadnának, az valóban egy melepetés lenne. Azonban nagyobb izgalmat okoz pillanatnyilag a minket megátogató újabb virus változat vagy változatok amik még a világra leselkednek és egy napon térdre kényszeritik. Elnézést a pesszimista megnyilvánulásért de valahogy van ilyen érzésem ami talán a korral jár.
VálaszTörlésHosszasan tudnék a témáról beszélgetni - ha lenne módunk rá....Nekem is megvan a véleményem a vírussal kapcsolatban, és lehet, nem is vagyok egyedül...
TörlésElég szomorú - épp ma mondtam valakinek - hogy életem elején nehéz éveket éltem meg (háború után) és sajnálom hogy a vége se túl rózsás. De - talán így könnyebb lesz elválni....
Ne haragudjál nem kivántam szomorúságot okozni , de ez a Corona idöszak teljesen megkeveri az érzelmeket. Inkább folytassuk valami finom falatokkal. A kékhagymás pürét legközelebb megpróbálom.
VálaszTörlésNem vagyok én szomorú - csak "tárgyilagos"...De majd kigondolok holnapra valami vidám témát, vagy jó kis receptet. :-)
TörlésÍrd meg, hogy ízlett-e a hagymás püré !
Gondolom nem lehet rossz hiszen hasonlót raclet- sajttal már csináltunk. Az apróra vágott hagyma a sajtra szórva beleolvad a sütüben és együtt sül vele. A végén bors vagy spezial raclet-füszer keverékkel izesitve kerül fogyasztásra.
VálaszTörlésNo ezt a fűszeres variációt még nem próbáltam, de lesz rá idén télen alkalom...
Törlés