Na, legyen valami vidámabb is ma (mint az előző téma)...
Felszeletelt, főtt krumpli, sült bacon, reszelt sajt, tejföl és kevéske borsikafű (csombor) pici só, bors kell hozzá.
Sütés előtt/után |
Nem írok arányokat. A kis jénaiban itt 4 közepes krumpli van, kb. 1/3 poharas tejföl, 10 dk reszelt sajt, és nemtudommennyi sült szalonna (10 dk ?) só, bors. A borsika fontos, valahogy "feldobja" az ízeket... Alul a krumpli, rajta a sült szalonna, azon terpeszkedik a sajtos, borsikás tejföl. Kész.
És a kedvenc "sós-uborkámat" ettem hozzá. (Ez pont olyan - így télen is - mint nyáron a kovászos.)
Próbáld ki !!! Csoda finom !
A borsikafűről ezt elolvasásra ajánlom:
A borsikafűről ezt elolvasásra ajánlom:
Finomságot varázsoltál ismét, váljon egészségedre!
VálaszTörlésNem egy "nagy" alkotás - de finom volt.
TörlésFinom ebédet készítettél magadnak, a bacontől jó ízletes lehetett!
VálaszTörlésHa jól látom a jénaidat, nekem is egy pont ilyen van😊. Már elég rég kaptam, nagyon szeretem, sokat használom.
Elgondolkodtam a jénai korán...úgy jó harmincasnak tippelem de lehet, hogy csak 25......Szeretem, praktikusan lehet benne kisebb adagokat is készíteni.
Törlés