2013. április 10., szerda

Hinni kell a csodákban

Kedves Blogolvasó ! Valószínű, hogy  most néhány bejegyzés nélküli nap fog következni.
Elfogyott ugyanis a tartalék (konzerv) anyagom, és mivel tényleg csoda történt, nem lesz időm agyalni azon, hogy miről is írjak. Történt ugyanis, hogy egy net-küldte angyaltól ( http://puszikave.blogspot.hu ) 28 kálvária képanyagát kaptam meg fotókban !! Nos  ezekkel akarok foglalkozni az elkövetkezendő napokban, ám mivel a nap nálam is csak 24 órából áll, nem biztos (sőt valószínű), hogy itt egy kis írásszünet következik.
Remélem megértitek…
Köszönöm !
 

6 megjegyzés:

  1. Tényleg nem akarnálak "munkásságodban" megzavarni, de ha lenne arra (is) időd, hogy egy-egy Krisztus ábrázolást (!)- korpusz (?)- figyelmesebben megnéznél... akkor egyszer majd... beszélhetnénk arról is, hogy 2-féle "ábrázolás van"- Krisztus lába "keresztben van"- ill. "egymás mellett" - olvastam valahol, hogy a pravoszláv ábrázolási mód (?) az, ha lába(i) "keresztbe vannak téve. stb. (Állítólag a "magyar" a páros testrészeket nem többes számban írja/mondja ... -de az egy más történet. ( Próbáltam már erről "szűk körben beszélgetést kezdeményezni... kevés sikerrel...és inkább hajlandó vagyok ettől "elállni!"-) - mert jobb a "békesség ?" :-)

    VálaszTörlés
  2. Kellemes időtöltést kívánok !

    VálaszTörlés
  3. Látod, mondtam én, lesznek még segítőid! Örülök neki!

    VálaszTörlés
  4. Sok örömet hozzon! Akkor egy ideig azt a blogodat nézegetem. :) Pisze

    VálaszTörlés
  5. Jó, hogy vannak Angyalok!:) Nem lesz kis munka, de legalább örömteli! Megyek utánad!:)

    VálaszTörlés
  6. Erre jó a tavaszi napos idő, hogy anyagokat gyűjtsünk a blogjainkhoz. A csendhegyek blogod remek ötlet, sok esetben a 24 órában történik a gyűjtés.

    VálaszTörlés