2018. május 30., szerda

Elkészültek a máriakéméndi angyalok




2011




2018

Egyszerűen nincs kedvem ennek a történetnek a megírásához. Aki akarja,  itt olvashat róla szép leírást: http://baranyaidombsag.ucoz.hu/news/2018-05-29-1061
Én ilyent nem tudnék írni. (S nem azért, mert nem tudok megfogalmazni szép mondatokat. Egyszerűen nincsenek a témában már szép mondataim.)

Isten óvjon benneteket kéméndi angyalok ! Én levettem a kezem rólatok. Felőlem akár el is repülhettek – már van szárnyatok….





Remélem látjátok, hogy itt mindenkinek meg van köszönve az adománya. 

9 megjegyzés:

  1. Értem, hogy fáj, de arra gondolj az angyalok restaurálva lettek. Arról, meg hogy milyen a világ, s benne mi emberek nem igen kell írnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell írnod, de mégis megkeseríti a legszebb örömöt is hogy "milyen a világ".....

      Törlés
  2. Amik voltak negatívumok, el kell felejteni, a végére minden kiegyenesedett és szépen sikerült a búcsú, ismét sokan (több százan) eljöttek. Az ügymenet valóban nem volt könnyű, néha még egymással is vitába szálltunk, vagy nehézségeink támadtak. Sokan voltunk szervezők, nem volt könnyű mindent egymáshoz hangolni. Amiért imádkoztunk, amit vártunk, megtörtént. A Jóisten segített, és minden elkészült időre, a további létesítmények felújítása is szerencsére folyamatban van. A teremtő sosem tesz könnyű utat elénk, de ez edz meg minket. Aki hátrafelé néz, az elbukik, aki előre, az átjut az akadályokon. Mi átjutottunk. Köszönöm Neked Aranyosfodorka, nélküled sok minden nem ment volna. Isten áldja munkádat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszan tudnék válaszolni a szép-hangú kommentedre. Ám nincs kedvem.
      De anélkül, hogy bármibe belemennék, csak annyit kérdezek: mégis HOL LÁTHATÓ hogy a Mecsek Egyesület volt az egésznek a fő kezdeményezője? Ki a csoda gyűjtötte össze a milliókat ???? Személyes sértésnek veszem ennek a ténynek az elhazudását (=elhallgatását) - és jellemzően magyarországi példának tartom, és elegem van belőle.
      A semmittevők mindig, mindenhol lefölözik a zsíros hasznot, róluk szól a történelem, az ő nevük kerül megörökítésre, a kicsi szorgalmasak meg csak túrják szépen csendben továbbra is a földet. Sőt vessék belé a magot. Mindig lesz aki helyettük arat.
      Ebből van elegem, azt hiszem mindörökre.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Látom, de nem okoz örömöt.Valószínű, mert túl sokat látok. Többet, mint kellene.

      Törlés
  4. Már nézegettem az angyalaidat, nagyon szépek lettek. Elvette a kedved az út, ami idáig vezetett, meg ami körülötte van... meg is értelek.

    VálaszTörlés
  5. Én alátennék egy másik táblát is, a Mecsek Egyesület érdemeit leírva...azért is. Direkt. Csupa nagybetűvel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem a Mecsek-Egyesületesek is olvassák a megjegyzésedet Orsi, amit NAGYON köszönök. Annyi visszásság, csúfság és álság volt ebben az "angyal témában" - hogy le se merem/akarom íni. De ez volt talán az utolsó nagy pofon. Még csak a nevük sem említődött. De remélem lesz folytatás és igenis meg lesznek örökítve ők is, akik a LEGTÖBBET tették az angyalok újraélesztéséért !

      Törlés