2012. április 14., szombat

Merülés


Én mindig azt szoktam mondani, hogy azért nem szeretem a vizeket (tavakat, tengereket, folyókat), pontosabban az ezekben való elmerülést, mert valamelyik előző életemben  vízözön áldozata voltam….Na jó, ezt „csak úgy” bevezetőként írtam…

Vannak azonban szépségek ezekben a nagy vizekben, és ami még jobb, van már technikánk, amivel ezeket úgy is megnézhetjük, hogy otthon egy kényelmes fotelben ülünk.
Az alábbi videó is ilyen. Mivel igazából nincs kedvem a gondolataimról írkálni, talán mára elég lesz ennyi. Ha van kicsi időd és akarsz a víz alatti világban gyönyörködni, hát rajta, klikkelj az indító gombra és gyerünk ! Merülés !

2 megjegyzés:

  1. (Ismerjem el,épp' azzal foglalatoskodom, hogy a "100 éves a Gépipari" témával kapcsolatos dolgaimmal végezzek, "kínlódásaimról" szót sem, hogy bejelentkezési/regisztrálási nehézségeim voltak és egyebek.)
    A témához pedig talán csak annyit ( ez is "vizes") a Titanic elsüllyedésével kapcsolatosan jó pár cikk volt/van az újságban. ( évforduló) - persze, nem volt még időm ellenőrizni, hogy pl. a szombati (mai) újságcikkek a neten is olvashatók-e ? (vagy majd csak holnap,vagy hétfőn...) (nol.hu)

    VálaszTörlés
  2. Engem is elbűvöl a vizivilág szépsége. De én is csak innen fentről gyönyörködöm benne.

    VálaszTörlés