2015. június 24., szerda

Van 3/4 órád ?

Lehet, hogy már látta valaki közületek ezt a filmet. Én nemrégiben újra végignéztem ezt a youtube-os  változatot, pedig a tévében már láttam. Sajnos angol nyelvű, de olyan csodás, hogy azt hiszem, nem kell ehhez fordító program.
A paradicsommadarak a verébalakúak rendjébe és a varjúfélék családjába tartoznak, ami így első megközelítésben kissé hihetetlen  – legalábbis, ha megjelenésükre gondolunk. Itt van róluk a wiki leírása: https://hu.wikipedia.org/wiki/Paradicsommad%C3%A1r-f%C3%A9l%C3%A9k  - ahonnan lehet tovább-kattogtatni.
Tekintve, hogy mostanában kedves vendégem társaságában túl gyorsan múlik el egy nap, nincs nagyon időm valami  jó kis témáról írni, meg kell elégednetek egy ilyen „kis színessel”. De ígérem, már töröm a fejem egy következő, esetleg érdekesebb mesén….  :- ) 






2 megjegyzés:

  1. Köszönöm hogy megosztottad velünk....Igen megnéztük..... maga egy csoda... az hogy ilyen madarak léteznek...és hogy oda eljutnak emberek és fotóznak és videót is készítenek...Azt gondoltam hogy amit most hímzek madár, csak a képzeletben létezik, teljesen elvarázsolt......és nem ..valóság.Most még jobban azon vagyok, hogy minél előbb kész legyen és a falon is tudjak gyönyörködni benne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a természetfilmeket és azok közül azokat, melyek sosem látott-hallott állatokat, növényeket mutatnak, hát azokat meg különösen. Kicsit olyan, mintha én is ott lehetnék a felfedezővel.
      Sokszor haragszom a tévére, netre a látott szörnyűségek miatt - de azért nélkülük bizony ilyesmiket sosem láthattam volna.

      Törlés