2018. május 20., vasárnap

És leszállnak az angyalok....

....akarom mondani vissza-szállnak....
....Máriakéméndre.... május 27-én, pontosan mához egy hétre.
Jó sokat kellett a visszatérésre várniuk (és várnunk), még szerencse, hogy az angyalokat sosem kell félteni, nem fognak eltévedni, visszatalálnak eredeti helyükre.

Bármilyen hihetetlen is, hosszú, hosszú várakozás után elkészültek és végre helyükre kerülnek a Zsolnay-angyalok Máriakéménden.
Itt a program, és mindenkit sok sok szeretettel hívok, gyertek el, búcsú is lesz, de azért mégiscsak az angyalok lesznek a főszereplők.



Ilyenek voltak:

Ilyenek lettek:
http://baranyaidombsag.ucoz.hu/news/2018-05-20-1053


3 megjegyzés:

  1. Így igaz, sokat vártunk erre a jeles napra, és várjuk szeretettel az érdeklődőket.

    VálaszTörlés
  2. Nem kritika. Olvastam más helyeken is. Pécsi Újság, vagy a Pécsi Egyházmegye. Viszont sehol nem olvastam - pár szóban azt, hogy mikor és honnan indulna autóbusz,- feltételezem az idősebbeknek csak-csak egy kis segítség lett volna. Na, de nem má,hogy nekem semmi e legyen jó !
    (Nem külön buszra gondoltam.)

    VálaszTörlés
  3. A menetrendet mindenki önállóan is meg tudja nézni a neten, feltételezné az ember. De leírom, hogy mindenkinek könnyebb legyen: Pécsről a Távolsági buszpályaudvar 11-es kocsiállásáról 13.10-kor indul a busz, mely a máriakéméndi kegytemplomhoz 13.54-re érkezik. Innen a templomtól 18.50-kor megy vissza busz, mely Pécsre 19.31-re érkezik. Szeretettel várunk mindenkit.

    VálaszTörlés