2016. január 4., hétfő

Mi történik itt, tényleg vannak csodák ???!!!



Nem, megígérem, nem fogok minden nap csodákról beszámolni – habár talán az se lenne baj, ha néhány hasonló eset történne még.
Mert ugye tegnap, a saját csodámról írtam. Ma reggel  hírt kaptam, hogy tegnap még a  máriakéméndi angyalok ügyében is történt egy picike csoda.



120.000.- Ft-os adomány érkezett !!!! Már majd félmillió gyűlt össze, sőt, akár több is lehet, mert a folyószámla-egyenleg végösszegét nem tudom. Érdemes a listát megnézni, legmerészebb álmomban nem gondoltam volna, hogy vannak ma még emberek, akik igencsak szép összegeket ajánlanak fel ilyen célra. Itt is, ezúton is köszönet mindenkinek, kicsi, vagy nagyobb összeget adott, csak hálával tartozunk érte !!!!

5 megjegyzés:

  1. Ha csak mindenki egy kicsit adna az ismerőseink közül, illetve azok közül, akikhez eljutott a felhívás, akkor már vihetnénk is a szobrokat a szobrászműhelybe. De ami késik, nem múlik, el fog jönni ennek is az ideje, csak türelmesnek kell lennünk és még több helyre kell a felhívást eljuttatni.

    VálaszTörlés
  2. Életemben hasonló "vállalkozásba" még nem fogtam (=t.i. pénzt gyűjteni egy nemes célra) Adni már adtam nem is egyszer...És most nagyon reménykedem, hogy sikerül ezt a tervet véghezvinni. Nem lesz nekem ebből semmi hasznom, de olyan örömöm viszont igen, amit semmi mással nem lehetne helyettesíteni.

    VálaszTörlés
  3. Örülök!;) Csak türelem, lesz ez még több is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reménykedem, de jó lenne, ha érkezne "hivatalos helyről" is segítség. Erre azonban nem számíthatunk.

      Törlés