2019. december 20., péntek

Elvesztettem a fonalat

Kép: https://rejtelyekszigete.com



Na, most van az, hogy teljesen „elvesztettem a fonalat”…

Őszintén szólva ezeket a linkeket valószínű csak inkább magamnak másoltam be ide. Elolvastam én mindegyiket – de nem mondanám, hogy megvidámodtam az újonnan beszerzett információkról.
El is gondolkodtam, kell-e, érdemes-e állandóan valamit kutatgatni a neten ? Csak az a baj,  hogy elolvasok egy cikket, melyben találok utalást egy másikra, ahol nem értek egy szót és azt meg akarom keresni….
És akkor már elvesztem. Benn vagyok a mókuskerékben…
Ez történt most is.
És végülis nem tudtam meg, amire kíváncsi voltam: nevezetesen, hogy mekkora túlélési esélye van az emberiségnek, ha így él tovább, ahogy élünk….
De azt is bevallom, bizonyos szövegrészek nekem úgy tűnt nem magyarul vannak írva, vagy legalábbis nem azon a nyelven, amit én értek …
 





De ! De! De !
Nézem a tévében a huszonéveseket, ilyen-olyan földönkívülinek tűnő gépek társaságában, és ők tudnak azokkal kommunikálni, azok segítik a munkájukat, együtt tudnak dolgozni, új és mindig újabb dolgokat kitalálni. És ők egészen biztos minden szót értenek a fenti cikkekben.

Ergo: Én vagyok az, aki már nem erre a világra való.

Nem tehetek róla, „annyira” nem vagyok feldobva ettől az érzéstől.
Ráadásul nap mint nap felteszem magamnak a kérdést: biztos, hogy nincsenek körülöttünk „máshonnan” ide érkezettek ? Hát miképp lehet,  hogy egy huszonéves olyasmikről beszél nekem, amiből csak az "a"-t meg az "és"-t értem ? 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése