2010. október 20., szerda

Nyomasztó témák

Szokásomtól eltérőn bekapcsoltam ma reggel a rádiót, miközben kint a konyhában matattam.
Két hír zuhant rám dübörögve, s bár igazából csak az egyikben vagyok érintve, szabályosan letaglóztak.
A magány-nyugdíjpénztárak megszűnéséről szólt az egyik hír, a másik meg a  határon kívül élő magyarok szavazati jogáról.
Hát nem tudom, akik erre a pártra szavaztak, amelyik most ezeket a vérlázító dolgokat készül bevezetni, azok mind egyetértenek-e ezekkel a lépésekkel, ám ha igen, akkor őszinte részvétem – közel van elmeállapotuk ahhoz, hogy ingyenes beutalót nyerjenek a Rét utca 2-be.
Amúgy meg, ha az utóbbit bevezetnék,  hát akkor menjenek az országhatáron kívül-rekedt magyarok szavazni, mert én többet az életben nem teszem be a lábamat egy rohadék szavazófülkébe se, az egészen biztos.
A fejsze után végleg vesszen már el a nyele is…
Szélsőséges a véleményem ? Nem baj. Az enyém, vállalom.
Biztos akad majd kommentelő, aki védelmébe veszi azokat, akiket én „megtámadtam” most…

A másik témám se jobb. Tegnap kaptam az ajánlatot, egy cikk elolvasására. Gyengébb idegzetűek hanyagolják az olvasást !  http://drotvizsla.wordpress.com/2010/10/12/a-barna-kiskutya-az-allatkiserletek-vertanujanak-orok-emlekezete

Ám  a szöveg végén van egy érdekes link, s ebben megdöbbenve olvastam, hogy az általam vásárolt pl. kozmetikai és egyéb tisztításra használt termékeket gyártó cégek MINDEGYIKE végez MÉG MA IS állatkísérleteket…Esetleg nézz ebbe is bele, hogy legalább tudomásod legyen róla…
Hogy megkönnyítsem a keresést, itt a közvetlen link: http://philip-egyesulet.tripod.com/id30.html

3 megjegyzés:

 1. Kis pontosítás : (van a magány...és a magán...) - :-) :-)
  mellesleg (szerintem) nem túl célszerű (rövid?) híreket hallgatni... célszerűbb kissé alaposabban "utánajárni" - (már akit érdekelne) - illetve tán' a legmegnyugtatóbb (?) - megvárni azt, amikor TÖRVÉNY lesz !- (nem csak az előzetes "szájtépés) - kivételesen épp' S.gabriellát hallgattam a tv-ben... ( országgyűlés - stb.) pontosítanék... be volt a tv. kapcsolva... :-) :-)
  Na, csak nyugalom !
  *********************************
  vagy
  Van ilyesmi is !
  (Bocs' a vagy 7 éve kátyús utcánkról most szót sem...) -
  Ki ne feledjem : nem mintha engem ez az egész "túlzottan érdekelne!"...
  **********************************

  VálaszTörlés
 2. (2.) ha nem is a témához tartozik 8szorosan) - ez ellen is lehet "tiltakozni" vagy "egyetérteni" -
  Többféleképp' is lehet !
  Más : "örömmel hallom... előbb-utóbb (...) minden egyes (magyar) ember TB befizetése (nyugdíj) egyénenként nyilván lesz tartva ! (helyes!...) - mert ha a pl. a gyógyszerfogyasztást is lehet (sok éve...) - akkor pl. a "mindenféle" befizetéseket is ! - (Jó kérdés, hogy ez csak 2010-ben jutott "eszébe"...valakinek. ( mellesleg O.V. jelentette be...)

  VálaszTörlés
 3. Én is azt mondanám az első témához, hogy ne izgasd fel magad, annyi mindent mondtak már!...
  A másodikhoz nincs mit szólnom...:(

  VálaszTörlés