2010. október 26., kedd

Őszi képek

Annyira vacak, lehangoló  idő  van ! Hideg, esik…Önmagam vigasztalására beteszek most ide pár napja, a szépséges őszben készült képeket, csak azért, hogy felvidítsanak kicsit. Az elsőt @x-től kaptam, kertjükben készítette, a többi saját.









4 megjegyzés:

  1. Pontosítás : MA kedd van !-és nem szerda! Így aztán majd csak holnap- szerdán - lesz látható az m1-en a A Silla királyság ékköve c. 62 részes koreai történelmi filmsorozat. Durva becslésem : kb. 12 hétig tart ?-(szo.-vas. nincs)
    Na, köszi, hogy nem azokat a képeket raktad be,ahol illusztráltam (utókornak) hogy gereblyéznem kellene... (már van 2 zsáknyi levél) és holnap zöldjárat!
    ********************************

    VálaszTörlés
  2. Ma nagyon elkezdték reklámozni,- bár én jó régen megírtam már ezt :
    Prima Primissima
    Bár én már szavaztam anno - aki akarna, még megteheti. Természetesen az én tippem : V.Alinda !
    Könnyedén lehet a neten is szavazni!
    Megjegyzem : még sosem láttam, ki nyerte az autót.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a fotók! Eszembe jutott, hogy nem is olyan régen milyen szoborfotók készültek :-) Most meg tényleg rendben vannak!

    VálaszTörlés
  4. Utókornak : tegnap leesett a... - a tv.hírolvasók szerint- az idei első hó ! Ne vitassam ! - mert szerintem a január/február-i stb. hó az milyen volt ?- (az is idén volt még!) - na, lényegtelen. Igaz, én sem tudom, hogyan is kellene ezt mondani.
    Pár napja hallom : az idei év leghidegebb éjszakája volt ? - valahogy ezt sem tartom pontosnak. Jut eszembe - parlamenti hozzászólásokat hallgatva - Mindenki azt várja,hogy jobb lesz !-ezzel szemben legtöbbször azt halljuk : nem lesz rosszabb,mint eddig volt ! -(mindenki jól jár...) - hát... az ilyesmiken is elgondolkodtam.
    Na, szép napot !
    Körülnézek, mi történt az éjszaka... a világban. ( meg a blogokban)
    P.s. : írtam a tegnapi témához 2 kommentet ! (tekerj vissza,ha úgy gondolod)

    VálaszTörlés