2013. május 8., szerda

Közlekedés



Nem tudom, szokta-e  más is  nézegetni a Big Picture  fotóit. Nem véletlenül van a rendszeresen olvasottak/nézettek között. http://www.boston.com/bigpicture/2013/05/by_rail.html  ebből a sorozatból vettem ki a fenti képet. Nem mintha Indiába szándékoznék utazni. Sőt. Egyáltalán sehová nem szándékozom…Csak úgy elmerengek néha egy ilyen, vagy hasonló kép láttán.
Sokan vannak a 39-es buszon ? Szakadtak az ülések ? stb… És ha Indiában kellene élnem/utaznom ? 


Ámbár – visszatérve a buszokhoz – megjelentek Pécs utcáin az első „új buszok”. Sőt vannak akik a villamos visszaállítását tervezik. Mindkét dologról megvan a véleményem – nem túl pozitív, hát inkább megtartom.
Akármilyen is ez, itt, jobb, mint az, ott.

1 megjegyzés:

  1. Talán én is megmaradnék kb. annyinál, hogy valóban megérkeztek az új buszok,mert arról,hogy hogyan tovább ?- nem hinném,hogy bárki is tud valami pontosabbat. Ha jól értem ?- ezek a buszok csak kölcsönben vannak itt, darabja havi 580 ezer Ft ?- és 6 hónap után majd további döntéseket kellene hozni. Egy biztos,válasszák bármely tervet,jó sok pénzbe fog kerülni.
    Sajnos,vagy szerencsére a vonattal kapcsolatos hírek sem annyira jók,hogy elkezdjem sorolni. Esetleg azt,hogy egyre több kocsiban lehet menet közben netezni,azt meg elfelejtettem (tegnapi cikkben) kb. meddig is kell nekünk -pécsieknek- a vonatközlekedés javulásra várnunk ? ( 2018-ig ?- pontosítandó.)

    VálaszTörlés