2013. május 22., szerda

deszépélet-a-katonaélet



http://palyazatmenedzser.hu/2013/05/19/eselytabor-2013  ezt a cikket teljesen véletlenül, ide-oda kattintgatva találtam, becsszóra mondom, nem is ilyen témában keresgéltem, oszt mégis csak "kibújt a szög a zsákból". Látom, már 2011-ben is volt ilyen.  
De szeretném tudni, járt-e ide a bándykata gyilkosa ? Vagy az, aki  szombat délután 3-kor leütötte 83 éves ismerősömet, avagy aki a nyugdíjasházbeli öregúr nyakából ugyancsak fényes nappal letépte az aranyláncot ?   Jó lenne tudni, miért van erre szükség, ill. hogy pontosan mire is képezik ki itt  a roma származású vagy hátrányos helyzetű, 17 és 25 év közötti fiatalokat ?  És miért pont csak őket ?  Bevallom, nem néztem ennek utána, lehet, hogy megtanítják őket arra is, hogy a buszon átadják a helyüket, továbbá, hogy vasárnaponként gyónni és áldozni menjenek …de az is lehet, hogy tényleg csak a "deszépélet-a-katonaélet"-et mutatják meg nekik…       
Még lőni is megtanítjuk őket ?  
Erre, tényleg CSAK erre van szükségü/n/k ???

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom, de nekem az a véleményem, hogy diszkriminatív és demagóg a vélekedésed. Én meg kérdezhetném azt, hogy az egyetemen lövöldöző(k) - vagy a lőtéri gyilkosságban résztvevő fiatalok voltak-e ilyen táborban ?
    Ha nem is a témához, de pl. Bizarr módszer: börtöntúrán a cigányok ( vagy valami ehhez hasonló "cím" alatt esetleg azt is elolvashatod.(Google)

    VálaszTörlés
  2. Vállalom ! Te laknál itt, ahol én, tán kicsit másképp gondolkodnál.

    VálaszTörlés