2017. szeptember 19., kedd

Könyvajánló

Látom, tele vele a net. Nem baj. Nekem is tetszett...)


Minden macskabarátnak szeretettel ajánlom! Nem lehet letenni. Ha esetleg közben a te  macskád az öledbe kuporodik és simogatni kezded, lehet, hogy kétszer is elolvasod egymás után….



„Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.
(
Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.

Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

,,A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat akár egy életen át.”


11 megjegyzés:

  1. Örömmel "megrémültem",amikor láttam,hogy könyvajánló, ugyanis az elmúlt hetekben 4 könyvet "kellett" vennem.:)
    Így a pdf letöltés mellett döntök,hálás köszönet a linkért is!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sikerül letöltenem,de keresem ....

      Törlés
    2. Én az e-könyvek oldalon láttam (jobb oldalon) hogy "Down load" - ebből gondoltam, hogy le lehet tölteni.De bevallom, nem próbáltam ki, nagyon óvatos vagyok én az ilyesmikkel...Máshol meg hiába írom a keresőbe, hogy letöltés, igazából sehol se lehet... Hát ha tévedtem, sorry - félrevezettek a csábos szövegek....

      Törlés
  2. Én sem találtam a letöltést...sajnos...

    VálaszTörlés
  3. Van az úgy, hogy valamivel tele van a net (?) - én meg nem tudok róla. OK !- aktuális a téma ( az olvasás) mert épp' a napokban volt az Olvasás Éjszakája... ( bár arról is csak az m5 tv kulturális híradójában láttam képeket,hogy Pécsett is...) (2) Természetesen ki-ki olvasson olyan könyvet, ami őt érdekli. ( Vagy miattam akár e-könyv formátumban) (3)Bár a szeptember hónapi "feladvány" nm ez... (nem ilyen téma ) - de tippeket lehet(ne) találni a Szabados Ágnes : Nincs időm olvasni c. blogban is ? :-) ( Érdekesség : - bár nem számoltam, mennyivel több nő olvas,mint ffi. (?) vagy csak a nők jobban ráérnek még ilyesmikkel is foglalkozni. (számítógép előtt töltött idő - stb.)- ... igaz, minden bizonnyal ez is életkorfüggő. (is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tudom, hogy nem vagy macska-kedvelő, de könyvkedbvelő viszont igen. Esetleg kölcsönadom elolvasni - bár jelenleg is kölcsön van valakinél és még hárman vannak előtted :-)

      Törlés
  4. Erzsébet Fenevadovának saját facebook oldala is van.
    https://www.facebook.com/fenevadova/?fref=ts
    PZs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az emberek vélhetően szívesebben nézik őt, mint a sok hülye celebet - megértem.

      Törlés
  5. OLvastam, régebben, pedig egy vörös macska tekergett itt, helyét nem találva, tehát macska lett volna hozzá.Ezek a kis mocskok mindig szolgálnak könyvek témájául, vajon miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért, mert olyanok, amilyenek :-) Hízelgőek, kiismerhetetlenek, önfejűek, őszinték, öntudatosak, határozottak.... és annyira jó simogatni őket !!!!

      Törlés