2010. január 2., szombat

Zene + kép



Mivel nem lehet mindig halál komoly dolgokról irkálni, és nem kell mindig szomorkás verseket olvasni, ide csatolok most egy jó kis vérpezsdítő muzsikát. Ha nem mozdul közben a lábad, akkor nagyon csodálkozom Rajtad !





Ezen kívül megmutatom a legfrissebb fotóimat. Nagyon örülök nekik, tegnap este készültek. Tisztában vagyok vele, hogy semmiféle különös /művészi/ értékük nincs, egy igazi fotós bosszúsan törölné ezeket a felvételek. Én mégis régóta szerettem volna valami ilyesmit „alkotni”. Ilyen elfolyt színeket. Ezekbe a képekbe én mindenféle csodákat tudok belelátni. S bár nem egészen egyeznek meg a mostani képek az eltervezettel, de a gépem /no és persze a tudásom/ az vágyaimhoz képest igencsak gyengécske – ám ez most kivételesen olyan lett, amilyennek megálmodtam. Ezek a város bemozdított, esti fényei. Az én gépemmel sajna nem lehet nyitott-blendés képeket /se/ csinálni, de most mégis kitrükköztem…Annyira tudok örülni az ilyesféle véletlen, ritka szerencsének !

De jó is lenne, ha valami „csoda” történne ! Az idei évre ugyanis hatalmas vágyaim/ terveim lennének: 1. szép, illetve tisztességes, komoly ajándék egy esküvőre, 2. szeretnék elmenni Szlovéniába és 3. nagggggyon szeretnék végre egy jó fényképezőt!
Azt hiszem újra elkezdek lottózni…

Áááááh, ez utóbbit csak viccből mondtam !





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése