2018. március 25., vasárnap

Arra a pártra szavazok....

....akik az óraátállítás ellen vannak. Mindegy, hogy piros, piros-fehér-zöld, vagy rózsaszínű...
De nekem ebből a cirkuszból már elegem van. És biztos vagyok, hogy mi - ellenzők - vagyunk többségben. Ez esetben nem érvényes a sok lúd disznót győz ????

http://24ora.eu/category/oraatallitas-2017-tavasz/

8 megjegyzés:

  1. :) Egyetértek!!!!! Felborul az egész bilógiai órám. És nem csak az enyém....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, mi - akik pedig, mint emberek, többségben vagyunk - ám ha a pártokat és főhatalmi szerveket a mi véleményünk nem érdekli, akkor csak azért is másképp döntenek. Nekem aztán senki ne akarja bemagyarázni, hogy ebből bármiféle "haszon " származik.

      Törlés
  2. Én most egész jól vettem ezt az átállítást, máskor nyűgösebb vagyok tőle, de amúgy én is azt mondom, kinek jó már ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha egész őszinte akarok lenni, esetemben sem "tragikus" a helyzet, hiszen mint nyugdíjas én rendelkezem (többnyire) az időmmel. De mégis megzavarja az életemet.

      Törlés
  3. Tartok tőle,hogy nem fogsz te a Jobbikra szavazni, bár jogodban áll.
    Talán az EP savazás eredményét is ismered, 384 igen/ 153 nem/ 12 tartózk. Így aztán (szerintem) pár évig még állítgathatjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát arra tényleg nem... De nagyon unom már ezt a herce-hurcát.

      Törlés
  4. Én nagyon örülnék, ha nem lenne óraátállítás. A nyári lenne a legjobb, mert este sokáig világos lenne. Azt a 2 hónapot reggel sötétben is ki lehet bírni. De mennyire jó a világosban hazajönni munkából. Ha sötét van, már semmihez nincs az embernek kedve a ház körül, és bizony télen ez elég sokáig így van. De, hogy mindenkinek jó legyen, a határt a kettő között is meg lehetne húzni; fél órával a nyári és téli között, és akkor egyforma lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mindegy lenne, melyik, csak ne kelljen állítgatni.Senkinek se jó.

      Törlés