2011. február 1., kedd

Geiranger fjord

Köszönet ezért délim-nek ! Akinek nem tudtam elküldeni, azzal itt, most osztom meg ezt a szépséget:
Egy kis szöveg itt olvasható hozzá:  


A kép innen: http://www.wayfaring.info/wp-content/uploads/2008/11/geiranger-fjord-l.jpg  

3 megjegyzés:

  1. (szerda)
    Csak sértődés ne legyen belőle !
    Írtam már : OK! - nem kell egyformának lennünk!- és semmi közöm ahhoz sem, hogy ki-mennyi időt tölt a net előtt (naponta)- ill. én azután sem kutakodom, hogy az iWiW-ben / Facebookon -ki/mikor netezik... és végképp' magánügy az is, hogy kinek- milyen örömö(ke)t okoz ilyesmik nézegetése !
    Megjegyzem : van ismerősön (ffi!) - ki pl. napi kb. 8-10 ilyesmit küld nekem... - ám' tegye !
    Nem kezdek el utána kutakodni, de (bizonyára) van valamilyen magyarázata annak is, ha ( túlzottan?) beleéljük magunkat az ilyen "virtuális világba ?" - vagy nem is tudom.
    OK!- (pl. nem minősítve azt", hogy a blog 2008-óta áll ?- nem változott)- természetesen szép képek!
    Tényleg bocs'- ez csak egy vélemény .(az enyém)- és nehogy meg legyen kérdezve, hogy én mit szeretnék ?
    Derűs napot ! - ( esetleg villanyóra leolvasást ?) - (én sem tudom) - ill. ma még előttem van a kis bolt felkeresése is... (egyéb tervekről meg szót sem ! :-)

    VálaszTörlés
  2. Azért álmodozni mindig kell. Tegnap a Kythéra c. filmet néztem meg ott is hasonló a szituáció, hogy a főszereplő utazási prospektusokat néz és próbálja beleképzelni magát a fotón ábrázolt világba. Ez van, már csak ilyen romantikus az ember. Aztán a boltban meg az olcsóbb tejet vesszük meg, hátha egyszer a megtakarításainkból eljutunk mi is álmaink helyére. Többször spóroltam már én is hasonló utakra, aztán a spórolást elvitte valami más váratlan kiadás. Ettől még köszönöm, hogy legalább virtuálisan Norvégiában lehettem ma reggel :-)

    VálaszTörlés
  3. Múltmentő: imádom a hegyeket! Ha véletlenül felfedezek valami olyant, ami az eddig látottaktól (Alpok) különbözik, örömmel nézegetem. A "hiba" legfeljebb abban lehet, hogy azt gondolom, ez másokat is érdekel. De hát akinek nem tetszik, nem kell megnézni és kész.
    Ennél olcsóbb utazási lehetőséget nem ismerek :-)

    VálaszTörlés