2012. december 12., szerda

Üzenet Franciaországba....

Ez most itten egy magán-levél/üzenet. De nekem fontos, hogy ezen a módon is köszönetet mondjak...

Emmikém – nagyot nézel, ha majd pár nap múlva – hazaérkezve és az elmaradásaidat „visszaolvasva” - felfedezed ezt a levelet !
Nem szokásom ilyesmit csinálni – de valamiképp mégiscsak szeretném – a telefonban elmondottakon felül – tudatni veled, hogy nagyon, nagyon szép, karácsonyi ajándékot kaptam tőled.

Amikor az ember nem számít rá, amikor váratlanul érkezik és amikor annyira, de annyira kedvemet-keresően személyes – akkor csak meghatódni lehet, s egymás után többször elmondani:köszönöm !


                                                     


  

Aki pedig ennyiből nem értene – annak magyarázatképp: nálam már jártak az angyalok és hoztak egy zsáknyi ajándékot, aminek minden egyes darabkájával hihetetlen örömet okoztak.

Nem, nem sorolom fel, mennyi mindent kaptam, de a csomagküldő érzékeny és figyelmes lelkére csak egy jellemzőt említek meg: a blogban nemrég sóvárogva írtam a régi levendula kölnimről… Hát most van újra !



Ezúton is békés szép karácsonyt kívánok neked kis barátnőm !



2 megjegyzés:

  1. Természetesen nem akarnám senki hangulatát elrontani, de remélem tudjátok,- ha nem, akkor meg olvassátok Googleba írva : Az ajándék is vámköteles-ez az értékhatár.
    (Amúgy szerencsés vagy, hisz' ismerősünk GB-ből küldött ajándéka... elég hosszú idő után, de megkerült.)

    VálaszTörlés
  2. Ez a csomag Magyarországról érkezett....csak a küldője nem itteni lakos....

    VálaszTörlés