2015. október 9., péntek

Perszehogy…




…tudtam a hírről, a megjelenés napján olvastam, s nem volt nap azóta, hogy ne jutott volna eszembe. Rögtön arra gondoltam, most már kettőért kell fohászkodnom.
A másik „messzitőlem” jóbarátom – semmi hírem egy ideje róla....

Ezt a „levelet” most találtam, elolvasásra ajánlom:  http://wmn.hu/2015/10/06/peter

4 megjegyzés:

  1. Mindenki tudja és ne is beszéljünk róla! Történtek már csodák. Reménykedjünk!
    Nagyon megkapó ez a levél, én is tegnap olvastam. Nem ismerem az íróját, de azt hiszem, ennél szebbet, többet nem mondhatna senki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs is más lehetőség, mint a remény hajszálába kapaszkodni....

      Törlés
  2. Az - talán - a sajnálatos, hogy (anno) - talán a legelső cikket 8cikkeket) nem mindenki olvasta. (mert később aztán - más ki-ki vérmérséklete szerint... kommentálta.) Kb. erre gondolok : Cikk címe : Esterházy beteg - a Magyar Hírlap tapló. ( Igaz, eddig sem tudtam, ki is Dippold Pál - és ezután sem nagyon fog érdekelni.)
    Más : célozgattam én régebben is... elég sok mindenkit "el fogunk veszteni" - hamarosan... ( Hankiss... Czeizel, Göncz, Nemeskürthy...(nagy hirtelen, a teljesség igénye nélkül.) -és a "sor" folytatható lehetne... ( nem tudom, ki a "meszitőlem"... Andrassew, vagy Bacher . (?) - mert ezt-azt lehet tudni "velük kapcsolatosan" is. ( Olvasom : Bálint Gy. bácsi is kórházban volt (?) - Törőcsik M. is "gyengélkedett"... Csányi V. sem egy "mai gyerek..." )

    VálaszTörlés