2015. november 30., hétfő

3 sor



Ha ezt még nem olvastad, most tedd meg !
És csak gondolkodj és gondolkodj…..


6 megjegyzés:

  1. "Valami nagyon ki van fordítva"... (mondom én is ) - legfeljebb nem egészen úgy értve, ahogy az újságíró,- ( aki ha jól tudom magyarnarancsos) - utólag meg már nem fogok más cikkeket keresni, (bennük hozzászólásokkal) - épp" elég volt nekem a Facebook is. (meg a tv.híradó)
    Valahogy azt nem osztották meg annyian, hogy... Kakaós és csokis golyót vont ki a forgalomból a NÉBIH.- vagy nem oly' régen más ellenőrzések is voltak... Általában azt olvastam, hogy feljelentés volt ... szerintem meg (az is elég) ha a zöld számot hívta valaki ( A biztonságos élelmiszerért 06-80/263-244) - a cikkekből nem nagyon tudható meg, ki szervezte az egész rendezvényt ?... Ez vonatkozik pl. - az említett - kolbásztöltésre is... ( mert azok rendezésekor van egy felelős, aki "elviszi a balhét" - ha van ) - és ne soroljam. Természetesen - ráérőbbek - gondolkodjanak el ezen... csak ne feledjék : olyan nincs, hogy valami csak fekete vagy fehér..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hja kérem, aki akar, MINDENBEN találhat hibát. Vannak emberek, akik direkt erre specializálódnak. Egyébként meg mindenki úgy vélekedik a témáról, ahogy akar. Én az intézkedéssel nem értek egyet. Persze mással se....

      Törlés
  2. Én kb. 1 órája olvastam erről az esetről. Mit mondjak, ez a hungaricum, nem a pálinka. :-(
    http://hirek24.hu/hir/444/ne-tessek-otthon-jotekonysagi-sutit-csinalni-mert-lecsap-a-hatosag

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni az ilyen dolgokat.Hogy melyik pihent agyú embernek a fejében fordulnak meg efféle gondolatok - hát nem minősítem. És miért ? Irigységből ? Bosszúból? Még csak az indokára sem vagyok képes rájönni. A háza előtt volt a vásár, s megunta a zajt ? neki nem adtak ingyen kóstolót ? Nem, képtelen vagyok rájönni az indítékra. Aki feljelentett, az az abnormális és azt kellene a diliházba tenni, de jó hosszú időre, hogy kitisztuljon. S ha ez megtörtént, kitenném valami vad vidéken, étlen-szomjan - aztán lássuk, mit szólna, ha megkínálnák egy sütivel. Szerintem ilyesmi is csak Magyarországon fordulhat elő....

      Törlés
  3. Errefelé annyi lenne a munkájuk a "jóembereknek", hogy nem győznék... :-)
    Ja, és senkinek semmi baja sem lett... nem is értem, hogy működhet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha akarnak, bármibe beleköthetnek, és szinte az az ember érzése, hogy készakarva csinálják a balhét....tán, hogy eltereljék másról a figyelmet.

      Törlés